Molim prijedlog

Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv :mrgreen:
veliku slagalicu sa nekim princezama, komplet perlica i flomastera za tekstil, da sama ukrasi svoje majice, ako roditelji nisu protiv "sminkanja i doterivanja" one helou kiti kompletice, devojcice su lude za tim, hrcka, ili macu.....

Sve sto ona voli :zcepanje: A roditeljima se dize kosa na glavi :zcepanje:

Ti flomasteri su odlicna ideja :ok:

imas i specijalne boje u teglicama za tkaninu, ja sam mom klincu sa 4 godine davala da sam boji majice, samo se prepegla peglom i slika ostaje
nakon toga se stvari mogu prati u masini na 60 stepeni
odlicno za deciju kreativnost
za devojcice je jos lakse i lepse, jer ima i gomila perlica, sljokica, sjajnih glitera i slicno...
takodje, ako voli crtanje, mozes da joj kupis neki luksuzan, malo veci komplet bojica, ili flomastera...od onih kvalitetnih, za koi je roditeljima obicno zao da daju novac, jer uvek ima nesto sto detetu vise treba ;)

Mojoj sestri od ujaka sam kad je bila u tom uzrastu kupila "pribor" za sivenje haljina lutkama. Jos ga cuva, ima 12 godina. Sad, kako hoces

Uuuu hvala hvala! Ovo je najbolja ideja do sad! Ona obozava iglu i konac! Samo sto to ovdje gdje ja zivim ne mogu da kupim... Ali cim stignem u neki veci grad, to je 1.na listi. Jel znas gdje bi u BG to mogla da nadjem?

Ma nemam pojma, to je bilo pre 7 godina. Ali mozes da one perlice kupis (prodaju se na gram), neke igle, kupi one zatupljene makaze, nekog materijala, upakuj sve lepo u kutiju s masnom i to je to:) Ako vec ne nadjes set. Mozes neke trake da dodas, znas vec kako ide kad si devojcica. Mozda bi taj home made set ispao 300 puta bolji od kupovnog. I gledaj da bude zlatnog, boja zlata i srebra im je hit :)

Poslednja izmena:
Ma nemam pojma, to je bilo pre 7 godina. Ali mozes da one perlice kupis (prodaju se na gram), neke igle, kupi one zatupljene makaze, nekog materijala, upakuj sve lepo u kutiju s masnom i to je to:) Ako vec ne nadjes set. Mozes neke trake da dodas, znas vec kako ide kad si devojcica. Mozda bi taj home made set ispao 300 puta bolji od kupovnog. I gledaj da bude zlatnog, boja zlata i srebra im je hit :)

Sto god sija je HIT! Sto vise sljokica i kiča to veci hit :zcepanje:

S obzirom na datum kad je tema postavljena ja verovatno deeebelo kasnim,ali eto...mozda ideja pomogne nekom drugom....Ima prelepih Disney parfema-princeze,zvoncica,mala princeza sirena za male dame...Lepo,njima interesantan poklon a nije previse skupo....

S obzirom na datum kad je tema postavljena ja verovatno deeebelo kasnim,ali eto...mozda ideja pomogne nekom drugom....Ima prelepih Disney parfema-princeze,zvoncica,mala princeza sirena za male dame...Lepo,njima interesantan poklon a nije previse skupo....

Kupljen u Beba kids nekim ranijim povodom. Samo da znate onaj u obliku srca sa sirenom mirise po pivu... A okrugli je divan!

Kasnim, al tek sam se uključila na forum, tema jako zanimljiva, obzirom da imam curicu od 9 god...pa je vječna frka šta joj kupiti za rođendan...
Al zadnjih par godina se jako zanima za pravljenje narukvica, ogrlica i sl...ima kupiti u svakom darovnom dućanu...šarene bobice, perlice, traka za nizati, male makazice...
eto ako sam imalo pomogla, drago mi je:)
Pozdrav

Back