Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Knjiga je vec kupljena![]()
Zna sva slova, zna napisati svaku rijec koja joj je poznata...
kakvu si knjigu kupila ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjiga je vec kupljena![]()
Zna sva slova, zna napisati svaku rijec koja joj je poznata...
veliku slagalicu sa nekim princezama, komplet perlica i flomastera za tekstil, da sama ukrasi svoje majice, ako roditelji nisu protiv "sminkanja i doterivanja" one helou kiti kompletice, devojcice su lude za tim, hrcka, ili macu.....Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv![]()
veliku slagalicu sa nekim princezama, komplet perlica i flomastera za tekstil, da sama ukrasi svoje majice, ako roditelji nisu protiv "sminkanja i doterivanja" one helou kiti kompletice, devojcice su lude za tim, hrcka, ili macu.....
Sve sto ona voliA roditeljima se dize kosa na glavi
Ti flomasteri su odlicna ideja![]()
Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv![]()
Bonton za djecu![]()
Mojoj sestri od ujaka sam kad je bila u tom uzrastu kupila "pribor" za sivenje haljina lutkama. Jos ga cuva, ima 12 godina. Sad, kako hoces
Ma nemam pojma, to je bilo pre 7 godina. Ali mozes da one perlice kupis (prodaju se na gram), neke igle, kupi one zatupljene makaze, nekog materijala, upakuj sve lepo u kutiju s masnom i to je toAko vec ne nadjes set. Mozes neke trake da dodas, znas vec kako ide kad si devojcica. Mozda bi taj home made set ispao 300 puta bolji od kupovnog. I gledaj da bude zlatnog, boja zlata i srebra im je hit
![]()
S obzirom na datum kad je tema postavljena ja verovatno deeebelo kasnim,ali eto...mozda ideja pomogne nekom drugom....Ima prelepih Disney parfema-princeze,zvoncica,mala princeza sirena za male dame...Lepo,njima interesantan poklon a nije previse skupo....
Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan? Ne pitajte sta voli jer to sto voli manje-vise ima. Treba mi nova krv![]()
Одведи је на рингишпил и сладолед.Šta predlazete kao poklon curici za 6. rodjendan?
puzle od 1000 delova. ili 500 za pocetak? trefl, ima u metrou a u knjizarama. povoljno a prakticno. i cokoladu. crnu. sa brusnicom. ili kajsijom.
Одведи је на рингишпил и сладолед.