Moleban za kišu

Tačno, i nebi bilo greha i gotovo, znači da je Bog direktno odgovoran za nastanak greha. :rtfm:

Аха :D Па видиш, то је једна лекција свету и свемиру да је грех нешто лоше, пошто сви ти људи, сва та небеска бића нису знала шта је грех пре него што је настао јер га нису познавала. Зато га сад упознавају и уче. Да би знао да ватра пече мораш да убациш руку и да се опечеш, ал то ће да те боли, тако? Ти можеш да послушаш неког који каже: Еј, не дирај ватру, опећи ћеш се!! или да га не послушаш и ставуш руку у ватру. А кад ставиш, онда кажеш: Е па, био си у праву, ова ватра стварно пече, требао сам да те послушам, сад се кајем. Наравно, можеш ти стално да стављаш руку у ватру јер си напросто луд, тебе иако боли, ти ћеш да будеш тврдоглав док на крају не изгориш цео. Пууф.... од тебе остане само црни пепео који носи ветар. Е сад замисли да је та ватра грех, па ћеш да разумеш ;)
Свако има слободу избора, зар не? Изволи, ради шта хоћеш.

Poslednja izmena:
Аха :D Па видиш, то је једна лекција свету и свемиру да је грех нешто лоше, пошто сви ти људи, сва та небеска бића нису знала шта је грех пре него што је настао јер га нису познавала. Зато га сад упознавају и уче. Да би знао да ватра пече мораш да убациш руку и да се опечеш, ал то ће да те боли, тако? Ти можеш да послушаш неког који каже: Еј, не дирај ватру, опећи ћеш се!! или да га не послушаш и ставуш руку у ватру. А кад ставиш, онда кажеш: Е па, био си у праву, ова ватра стварно пече, требао сам да те послушам, сад се кајем. Наравно, можеш ти стално да стављаш руку у ватру јер си напросто луд, тебе иако боли, ти ћеш да будеш тврдоглав док на крају не изгориш цео. Пууф.... од тебе остане само црни пепео који носи ветар. Е сад замисли да је та ватра грех, па ћеш да разумеш ;)
Свако има слободу избора, зар не? Изволи, ради шта хоћеш.

Pa ti razmisljas ko dete od 4 godine, ja treba da skocim sa zgrade da bih znao da cu.... ima onih koji se primaju na te price,jadan je ovaj svet

kada si ga upoznao,pa pricas to

Нисам га упознао, можда га будем упознао на оном свету кад завршим са овоземаљским животом :)
А Бог као зачетник свега на овом свету је безгрешан, исто као и што су први људи били безгрешни.

Нисам га упознао, можда га будем упознао на оном свету кад завршим са овоземаљским животом :)
А Бог као зачетник свега на овом свету је безгрешан, исто као и што су први људи били безгрешни.

Odakle ti ti podatci, zanima me,hvala

Moleban za kišu
Radio-televizija Srbije – pre 7 minuta

U Crkvi Hristovog Vaskrsenja u Valjevu vladika Milutin održao moleban za kišu "žednoj zemlji", koja nedeljama strada od suše.

"Mnogi se sada pitaju zašto je Gospod dozvolio da se takva nesreća sruči na zemlju. Naravno, ljudski gresi i nebriga za prirodni poredak od Boga dat tvorevini, razlog su ovakvih nesreća na zemlji. Ali mi ne smemo da okrivljujemo druge, da kod drugih tražimo razlog za nesreću koja nas je spopala", istakao je episkop.

Kako je istako vladika, to se sada tiče svih i da zato svako treba da obrati pažnju na sebe i da se pokaje za grehe i moli se Bogu da pošalje sa neba kišu žednoj zemlji.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/moleban-za-kisu-1/

Koji manipulanti, ovo vise ni kod busmana ne prolazi,cela afrika se vekovima moli pa nigde kise

pade kisa

Back