Molba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne postoji ni zlatibor ni devojka ni sex ni slika ni nista. Mali vas je zajebavao a vi ste se primili i to je to.
I umesto sto sad histerisete radite svoj posao. Ja sam uputio svima izvinjenje jer sam mislio da je to potrebno. Cekam da admin odgovori na zahtev i to je to. Prijatno svima vama i moja preporuka da nadjete pravi zivot a ne samo na internetu.

Ne postoji ni zlatibor ni devojka ni sex ni slika ni nista. Mali vas je zajebavao a vi ste se primili i to je to.
I umesto sto sad histerisete radite svoj posao. Ja sam uputio svima izvinjenje jer sam mislio da je to potrebno. Cekam da admin odgovori na zahtev i to je to. Prijatno svima vama i moja preporuka da nadjete pravi zivot a ne samo na internetu.

how yes no -kako da ne, nemamo zivot visimo ovde po ceo dan i takve fore.
gledaj ti da nadjesh sebi zivot mozda budes imao manje vremena da zagorcavas bratov...

A sto tebi toliko smeta da se on zeza na forumu? Ne znam odakle ti pravo da mu ti to zabranis? :evil:
Dogovorite se kad ce ko da koristi komp i problem rijesen!
To sto ti kazes da u njega moze da stane tri tipa kojeg je postavio kao svoju sliku ne znaci da nem apravo da se druzi s ljudima! :roll:
Inace, forumi su cesto izuzetno dobra stvar za upoznavanje ljudi stidljivim osobama...

jeste stvarno...triput nas sram bilo
sto ne radimo svoj poso
sto smo se primili
sto smo histerici
i sto nemamo pamenija posla neg da zevzecimo :rumenko:

Ja bih vas zamolio da izvinete za sve sto je napisao idiot pod nickom TheDarth. To je moj brat koji vec 10 dana ovde drka kompjuter. Sad sam ga ulovio sta radi i svima se izvinjavam u njegovo ime. Da li je mozda pravio neke probleme pa da ja popricam sa njim?

Ja sam mu dao na zajam soma evrica:mafijas:

este culi sta vam decko lepo kaze, a?

aj razlaz bando besposlena:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ja nisam matori konj, imam 20godina. A on sad treba da puni 18. U svakom slucaju ako je zrelost to da okacis sliku nekog misicavog lika i da se pravis da si on, ili je zrelost to da pricas ljudima kako imas bar 10ak godina vise nego sto imas, kako si spavao sa 50 zena...i ne znam ni ja sta...onda nece biti nikad zreo jer cu ga ja pre toga ubiti od batina. Ne kazem da vi propagirate nasilje nego da je on idiot. Zato sto sve sto je napisao cista laz. Mozes stati na ciju god stranu hoces al ja sam vec podneo zahtev za brisanje i njegovog i mog naloga. Ovde sam citao politiku...a za to mi ne treba nalog.

Meni decko bas bio simpatican, aj sad ti slobodno reci da nisam normalna i sta sve, ali bilo je zanimljivo zezati se sa njim, nemoj ga ubijes. Pozdravi batu:bye:

ako je cela priča istinita, u šta sumnjam, al nebitno u šta ja sumnjam...
ne razumem što bi bratu osporavao da radi sa kompjuterom...ako je umeo da reguje nick, to znači da se dovoljno dobro snalazi...štaviše...

kupi mu drugi...ili mu ponekad ustupi isti...:per:

.........inache da se ubacim u prichu zlatibor postoji i nalazi se pored uzica za ostalo ne znam...........

Evo dragi nas Vladimir mudro poučio da "prestanemo da budemo očajnici i nadjemo pravi život a ne samo na internetu"....Šteta što je sav šarm otišao na mlađeg brata.....
Ova tema dobija zlatni ključić....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back