MOLBA za sve tinejdzere ovoga sveta!

• Začetnik teme Začetnik teme pauk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ponovimo neke bitne detalje...
Ili da preinacim pitanje: Ja imam 37 godina, muskarac sa kojim sam u vezi 42. On je razveden, ima troje divne dece(izmedju 12 i 18 godina) koja mu jako puno znace. Svi zive u istoj kuci u dva razlicita stana i odvojenim domacinstvima. Pitanja se odnose pre svega na decu razvedenih roditelja, a glase:
1. Da li biste vise voleli da upoznete zenu sa kojom je vasa otac u vezi? i
2. Ako je sasvim izvesno da vasi roditelji nikad vise nece biti zajedno, da li bi vam smetalo da roditelji udju u novi brak (pod uslovom da je osoba korektna i da ne zeli da kvari odnose izmedju vas i roditelja)?

jako zaljubljena:
Ili da preinacim pitanje: Ja imam 37 godina, muskarac sa kojim sam u vezi 42. On je razveden, ima troje divne dece(izmedju 12 i 18 godina) koja mu jako puno znace. Svi zive u istoj kuci u dva razlicita stana i odvojenim domacinstvima. Pitanja se odnose pre svega na decu razvedenih roditelja, a glase:
2. Ako je sasvim izvesno da vasi roditelji nikad vise nece biti zajedno, da li bi vam smetalo da roditelji udju u novi brak (pod uslovom da je osoba korektna i da ne zeli da kvari odnose izmedju vas i roditelja)?

1. Da... Naravno da zelim da upoznam tu zenu/muskraca... Mozda su oni moj buduci roditelji...
2. Ne... Zasto bih imala? Ipak to je njih zivot i ako je njima dobro,sto bih ja to kvarila?

Sama cinjenica da se Vi toliko trudite oko toga da saznate sta mi mislimo, govori o tome da vam je do svega toga stalo. I da nije tako, ja bih volela da me tata upozna sa svojim devojkama jer to je i odraz njegovog poverenja prema meni. Volela bih da i ja njega upoznajem sa svojim deckom kad ga budem imala.
Moji su razvedeni vec 2 godine. Posle prvog soka, sad i ja znam da je za sve nas tako bolje.

jako zaljubljena:

1. U mom slucaju, da... jer su mi presele mnoge stvari...
2. Naravno da mi ne bi smetalo... Svi mi pravimo greske. Treba li da ostanu sami do kraja zivota?... Gluposti, ne razumem tu sebicnu decu koja zele da zadrze roditelje samo za sebe, a onda kroz nekoliko godina i sami odu, jer su ,,veliki''...

Back