Mojima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

stoj

Početnik
Poruka
1
*
*
* Reply with quote

Помаже Бог
Захваљујући oвом форуму стекао сам могућност да упознам неке нове људе да осетим да Црква Христова живи и у Србији данас . Једноставно овај форум данас по мени претставља ону идеју коју је наш светитељ и Божији угодник владика Николај реализовао и покренуо пре другого светског рата. Да се Срби окупљају око Цркве и једни око других ,тежак смо ми народ али ево ту је форум је ту да покаже да можемо и да хоћемо .
Елем потребан ми је савет ,као што претпостављам да сви знате ,имама озбиљну повреду кичме ,коју сам ја лично потиснуо у други план . Али пре пар јутара устанем из кревета и немогу да померим руке ,глава ме боли пулсира нешто . Одем до огледала и сам себи сам смешан стојим и немогу руке померити ни горе ни доле ни лево ни десно висе као две гране са мене .
Пробудим жену она позове хитну помоћ дођу људи ,кренем у болницу онако у својим мислима пролазим поред Цркве хоћу да се прекрстим али неможе недају се руке .Као неко да ме завезао .
Дођем у болницу седнем да сачекам лекара ,када одједном почеше руке да ми трну и да боле видим ја може да се ради са њима . Таман стиже лекар мени сада непријатно руке боле али функционишу испада да се шалим са њим. Он ме прегледа каже шта и увек да нису сигурни шта је и пусте ме кући .
Ја сам тако навикао међутим ,моја жена ма колико глумила да је јака видим да је то погађа . Али ћутим ја кажем све ће бити у реду ,па шта друго . Она се нервира једе се у себи због тога је имала операцију пре непуна два месеца ,елем операцију смо морали да платимо 500 еура (није било места да се оперише у државној болници ваљда нисмо имали довољно да дамо да се створи место),вероватно због овога од пре пар дана опет добије ту аналну фисуру на истом месту ,само што сада крвари јаче и видим да је боли више.
Доктор опет тражи 500 еура да се оперише ,да ли је то у реду ?Каже да није имао случај да неко у овако кратком периоду има толику рану на дебелом цреву .
Ми пара и онако немамо ,незнам како ћемо али како Бог одлучи нека буде тако .Операција је сутра она мора бити пар дана у болници ,питао сам да неједе тамо да ми донесемо храну надајући се да ће битит бар мало јефтиније .Ништа није рекао
Моје питање онима који се разумеју у ову област да ли доктор треба поново да наплати оно што је радио недавно или нетреба ?Са приватним лекарима немам искуства .И шта могу да урадим сем да платим
Некако смо стално у приличној немаштини таман смо скупили довољно да детету купимо све за вртић кад сада ово .
Покушали смо да радимо услужно пеглање али то није успело . Волео бих да почнемо да правимо домаће кифлице и да их продајемо ,кифлице би радили кући . Ја сам се доста дуго бавио послом у кухињи али ова кичма недами да радим за неког ја сам упоран и истрајан ,међутим мало ме попушта ентузијазам тешко ми је да гледам дете а незнам шта ћу јој сутра дати да једе .Незнам шта и како ћу рећи доктору када одем да немам пара .Незнам како незнам зашто али Господ ставља ново искушење на нас ,хвала му на свему . Од монаха сам чуо следеће када га неко упита Како си брате ,он одговара Није добро Богу је хвала .
Можда и нама нетреба да буде добро .Молим се Богу и у њега се надам
Ваш брат Небојша Стојнић
 
Zao mi je zbog muka kroz koje prolazite, ali, Vas post je srocen tako da ne ostavlja mogucnost za konkretnu diskusiju. Zato cemo temu zakljucati, uz zelju da sto pre prevazidjete trenutne probleme.

Savetujem da isti tekst postavite na blog.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top