Alice
Poznat
- Poruka
- 9.014
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Iron Maiden
2. Judas Priest
3. Black Sabbath
4. Metallica
5. Motorhead
6. Guns N' Roses
7. Led Zeppelin
8. Children Of Bodom
9. Megadeth
10. Scorpions
Volela bih da saznam koja ce se grupa najvise kotirati na no.1 mestu... A uz vasu listu dopisite i zasto je "prva bas prva". Evo mog izbora:
1. Sex Pistols
2. The Clash
3. Alice Cooper
4. The Ramones
5. Nightwish
6. Doors
7. Depeche Mode
8. Red Hot Chili Peppers
9. Green Day
10. 30 seconds to Mars
Mislim da su reci suvisne.. Najveci buntovnici, sokantni, destruktivni, borbeni, jedinsveni, energicni, otrovno- intelegentni, beskompromisni, jaki, originalni, inventivni, nikad dosadni, neustrasljivi, sexy... Sve u svemu, pravi prikaz da muzika pored uzivanja uvek moze da pruzi i savrsenu poruku koja se lako transformise u jedan od osnovnih principa zivota. Mene su Pistolsi naucili da se borim za svoja prava, verujem u sebe, nikada ne zanemarujem svoje zelje i pruzim otpor kad god je potreban bez imalo straha i ustezanja. A, sta je vasa no.1 grupa promenila u vasem zivotu???
Pomijesala si ih sve sa nekim. Btw. Pise se "The Doors" ako mislimo na isto. Btw. sto se tice benda Red Hot Chili Pappers, kod njih je samo ime (i nista drugo) takvo. Ali na zalost, i u njemu se nazire (i te kako) idiotizam, glupost, konformizam, i sve suprotno od onoga sto si ti nabrojala.
Btw. ovdje ti se nista ne uklapa. Istovremeno slusas metal i soft rok pa ispada da si neka kontradiktorna licnost. Btw. dal ti clanovi banda Iron Maiden stvarno lice na otrovno-inteligentne ljude, pogotovo gitarista? Dal ti se njihovi tekstovi (ako si ijedan prevela?) cine inteligentni i puni smisla?
Btw. svakako znam da necu dobit odgovor, al eto neka pise.
@Ostali:
Strani bendovi su vam omiljeni, ali ipak imate od njih samo po 2-3 pesme od svakog, dok od domacih imate cele repertoare, jeli tako? Znam, znam, i ja sam nekad tako mislio za bednove koje jedva-retko-malo slusam da su mi omiljeni, a za one sto stalno pustam da nevaljaju nista...
NADJI MI JEDAN JE*ENI OMOT IRON MEIDENA NA KOJI NEMA "KOSTUR" I KOJI IMA SMISLA I POENTE, i za koji se moze reci da je "otrovno-inteligentno" uradjen.
Strani bendovi su vam omiljeni, ali ipak imate od njih samo po 2-3 pesme od svakog, dok od domacih imate cele repertoare, jeli tako?
А нема Дубоког Љубичастог?![]()
ukusi se ne menjaju....samo se sire....kod mene....
1.'tallica
2.GnR
3.therion
4.pantera
5.the prodigy
6.blind guardian
7.kiss
8.w.a.s.p.
9.marilyn manson
10.skid row
bendovi nisu rangirani,samo sam nabrojala .
1. Deep Purple, Rainbow, Bijelo Dugme, Blackmore's night, AC/DC, Metallica, Eagles, Whitesnake, Bon Jovi.
2. Guns 'n Roses.
3. Scorpions.
4. Prljavo Kazalište
5. Alice Cooper
Остатак небитан.
Мдај, немој ми рећи да музику делиш по томе дал је домаћа или страна.![]()
1.Godsmack
2.Devil Driver
3.Marlyn Manson
4.Sepultura
5.AC\DC
6.Bullet for my Valentine
7.Children of Bodom
8.Ritam Nereda
9.Static X
10.MushRoom Head