Mojih top 10 omiljenih muzickih grupa...

Emperor
Nile
Behemoth
Morbid Angel
Cradle Of Filth
The Project Hate
Slayer
Watain
Secrets Of The Moon
Bury Your Dead
Heaven Shall Burn
Martriden
Zyklon
Leprous
Rotting Christ
Axamenta
Asphyx
Arkan
Fleshgod Apocalypse
Gojira
Opeth
Inactive Messiah
Hate
Scar Symmetry
The Monolith Deathcult
Transcending Bizarre
Luciferion

ima vise od 10,nema veze,ovo najcesce slusam u zadnje vreme

I za kraj,najbrutalnija i najbrza death metal pesma koja je ikad odsvirana na bubnjevima,od naravno najbrutalnijeg benda na svetu

Emperor
Nile
Behemoth
Morbid Angel
Cradle Of Filth
The Project Hate
Slayer
Watain
Secrets Of The Moon
Bury Your Dead
Heaven Shall Burn
Martriden
Zyklon
Leprous
Rotting Christ
Axamenta
Asphyx
Arkan
Fleshgod Apocalypse
Gojira
Opeth
Inactive Messiah
Hate
Scar Symmetry
The Monolith Deathcult
Transcending Bizarre
Luciferion

ima vise od 10,nema veze,ovo najcesce slusam u zadnje vreme

I za kraj,najbrutalnija i najbrza death metal pesma koja je ikad odsvirana na bubnjevima,od naravno najbrutalnijeg benda na svetu

Ja mislio da su morali da poskidaju sa jutuba sve nove niletove pesme xD Too bre Gojira i Opeth su na listi :D
Kafir!!!!! ******,kakva pesma!!! Novi album je ubica! Meni je najbrutalnija ''Premittind the noble dead to descend to the underworld '' :)

Ja mislio da su morali da poskidaju sa jutuba sve nove niletove pesme xD Too bre Gojira i Opeth su na listi :D
Kafir!!!!! ******,kakva pesma!!! Novi album je ubica! Meni je najbrutalnija ''Premittind the noble dead to descend to the underworld '' :)

Skinuli su,ali je opet neki specijalac okacio :)
Mada strava je cinjenica da smo mi iz Srbije prvi u svetu culi novi album :D
Isto tako je bilo i za Satyricon,drugar ga je nabavio 2 meseca pre izlaska,koje je to ludilo bilo

Skinuli su,ali je opet neki specijalac okacio :)
Mada strava je cinjenica da smo mi iz Srbije prvi u svetu culi novi album :D
Isto tako je bilo i za Satyricon,drugar ga je nabavio 2 meseca pre izlaska,koje je to ludilo bilo

Hehe,ako imas last.fm onda znas sta znaci skroblovanje pesama sa kompjutera na sajt.E,ja sam novi ramshtajn prvi skroblovao :} Neke pesme drugi i treci :) Naleteo na ruski sajt kad je neki lik okacio novi album pola sata nakon sto je okacio :} Nisam znao da smo mi culi prvi novi Nile :) Kul :)

Po statistici last.fm,ovo su mi najomiljeniji bendovi u poslednjih 6 meseci(po broju slusanja) :

1.Cynic
2.Opeth
3.Gojira
4.Riverside
5.Block Out
6.maudlin of the Well
7.Pain of Salvation
8.Textures
9.Necrophagist
10.Isis
11.Amorphis
12.Shining
13.Shat
14.Cannibal Corpse
15.Ulver
16.Karl Sanders
17.Porcupine Tree
18.Nevermore
19.Paradise Lost
20.Atheist

Hehe,ako imas last.fm onda znas sta znaci skroblovanje pesama sa kompjutera na sajt.E,ja sam novi ramshtajn prvi skroblovao :} Neke pesme drugi i treci :) Naleteo na ruski sajt kad je neki lik okacio novi album pola sata nakon sto je okacio :} Nisam znao da smo mi culi prvi novi Nile :) Kul :)

Po statistici last.fm,ovo su mi najomiljeniji bendovi u poslednjih 6 meseci(po broju slusanja) :

1.Cynic
2.Opeth
3.Gojira
4.Riverside
5.Block Out
6.maudlin of the Well
7.Pain of Salvation
8.Textures
9.Necrophagist
10.Isis
11.Amorphis
12.Shining
13.Shat
14.Cannibal Corpse
15.Ulver
16.Karl Sanders
17.Porcupine Tree
18.Nevermore
19.Paradise Lost
20.Atheist

po mom lastu:

Queens of the Stone Age
Tool
Pearl Jam
Nirvana
Kyuss
The Smashing Pumpkins
The Prodigy
Orthodox Celts
Red Hot Chili Peppers
Soundgarden
ZZ Top
Alice in Chains
System of a Down
Kaiser Chiefs
Pixies

Znas kako,Nile i Hypocrisy je pustio nas covek koji je radio produkciju tim bendovima,albume je dobio iskljucivo za kucnu upotrebu a on je podelio nama nekolicini,zato je sve i povuceno sa neta,verovatno ce taj lik da nadrlja sad,podigao je Nile frku oko toga,pisalo se na siroko,okacicu tekst kad ga pronadjem

Back