Mojih top 10 omiljenih muzickih grupa...

Ocu i ja :blabla:

Never mind...

Uh...

1. Bring Me The Horizon
2. From First To Last
3. Bless The Fall
4. Eyes Set To Kill
5. KISS
6. Alice In Chains
7. The Ramones
8. Piloti
9. Bullet For My Valentine
10. Marilyn Manson

Um...

1. Sonata Arctica
2. Within Temptation
3. Pearl Jam
4. Nirvana
5. SOAD
6. Euforia
7. Behemoth
8. Kerber
9. Trivium
10. Rage Against The Machine

Eto 2. liste... 1. je bolja :P

Nekako ovako :arrow:

Duran Duran
a-ha
Spandau Ballet
Nik Kershaw
Roxy Music
ABC
Hall & Oates
...
Ima tu još dosta, ali sam naveo samo one od kojih mi mi se svidja baš cela diskografija, a ne samo ono - album ili dva...
Zaboravih da dodam, od domaćih neka bude Haustor. Nisam još dobro razradio domaću muziku, pa zato nisam ni upoznat nešto mnogo.

Poslednja izmena:
10.Aerosmith
9.Guns'n'Roses
8.AC/DC
7.The Rolling Stones
6.Nirvana
5.The Doors
4.Korn
3.Led Zeppelin
2.Kiss
1.Marlyn Manson

Maroon 5-
Franz Ferdinand-
The Killers+
Apocalyptica+
Nightwish+
Harold's Leap-
Nickelback+
Interpol+
Within Temptation-
S.O.A.D.+
R.E.M.+
Yu Grupa
-
The Who+
Daft Punk+
Paffendorf+
Aerosmith+
Sick Puppies-
Matisyahu-
Voltaire+
--bad +-good
ovo je po mom ukusu;)

*ebote, pa ti svaki dan menjaš omiljene grupe... :eek:

Nema veze sto nije rok,nego sto je svima omiljena samo zbog ove pesme

Eh, pa, izvini, ali ja sam stavio Vaya con Dios medju deset ( a stavio bih i na prvo mesto da nije Bitlsa:) ne zbog ''ove pesme'' zato sto mi je poitpuno poznat celokupan opus grupe i otprilike spada medju prve izvodjace za koje sam se ''zalepio'' i gde mi se nekih 90 % pesama zaista dopada

Ne znam koju si stavio s Yue Tube-a , moja omiljena je Just a friend of mine

Ali razumem tvoj komentar i siguran sam da je tako... I to ne samo sa Vaya con Dios nego i sa mnogim drugim izvodjacima :)

Eh, pa, izvini, ali ja sam stavio Vaya con Dios medju deset ( a stavio bih i na prvo mesto da nije Bitlsa:) ne zbog ''ove pesme'' zato sto mi je poitpuno poznat celokupan opus grupe i otprilike spada medju prve izvodjace za koje sam se ''zalepio'' i gde mi se nekih 90 % pesama zaista dopada

Ne znam koju si stavio s Yue Tube-a , moja omiljena je Just a friend of mine

Ali razumem tvoj komentar i siguran sam da je tako... I to ne samo sa Vaya con Dios nego i sa mnogim drugim izvodjacima :)

Ok ali ti si jedan od 1000

1. Неверне бебе
2. Бијело дугме
А остале, мање битне, неке групе имају само пар песама које волим, не могу да распоредим по местима. Ту су Фејтлес, Ваја кон диос, Ману чао, Бајага, не знам како се чита име групе, ваљда Ајајо (Iio), Молоко, Јуритмикс, Галија...
Неверне бебе волим зато што је свака песма на другачији начин посебна, и што ми ниједна након свакодневног слушања током целе године није досадила.

E zasada lista izgleda ovako:
1) Cock Sparrer (volela bih da mogu da napisem i na ostalih 9 mesta ovo ime al nije lepo...)
2) 4 Skins
3) The Business
4)PTTB
5)Cockney Rejects
6)Sham 69
7) Saht
8) Direktori
9) Argy Bargy
10) Skinflicks
Neki bendovi su ubaceni zbog nostalgije, neki zato sto mi se dopadaju od skora a neki zato sto su po mom misljenju najbolji...

Back