Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku mina68.
Eto htedoh jer mi se sviđa post al' ne prolazi
Eto htedoh jer mi se sviđa post al' ne prolazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku mina68.
Eto htedoh jer mi se sviđa post al' ne prolazi![]()

Ponosan sam na njih !
Znaci da su se 2500 puta nepoznati ljudi slozili sa mojim misljenjem i to izneli javno!
Javno im se zahvaljujem,![]()

Pamtim kad si imala i dosta više repki...
Imaš taj simpa vokabular,ali i britku misao pa repom često dokačim...
Imao sam i ja četvorocifren kao Fiši,a i Coviax he bio solidan...Zbog tih repki sam i menjao nikove-bilo ljubomore,a
i meni bilo interesantnije da forumski život malo osvežim...
Blajbijeve repke i od mene stigle,baš podosta...

jeste, bilo je 1836 kada sam bila muško, jebbač neki, koji je povalio pola jurope![]()

Ne smem ni da pitam ša si inače...![]()

svaki Blog,koji se objavi,treba da postigne svoj cilj,u smislu edukovanja javnosti.Ne treba zaboraviti,da je Nije vazna cifra,koliko ko ima "napumpanih" reputacija,koje prakticno ne sluze nicemu. Vazno je koliku vrednost i vaznost,imaju postavljeni postovi i blogovi,koje korisnici
ovoga Foruma postavljaju ispod svoga Avatara.Svaki Posti svaki Blog,koji se objavi,treba da postigne svoj cilj,u smislu edukovanja javnosti.Ne treba zaboraviti,da je
Krstarica,Forum javnog Medija i da sve sto se ovde objavi,treba da ima svoju tezinu.Samo trka za "reputacijom",ako je sama sebi svrha,nema apsolutno nikakvog znacaja.
87.786 / 100 = 877,86 ~ 878 репки ( по 1 поен ) си добио од Форума Крстарице по основу броја порука.
2502 - 878 = 1624 репки ( по 1 поен ) си добио од корисника...![]()
Од дана учлањења до данас...провео си непуних 9 година ...тачније 9 х 365 - 27 ( дана до 23. априла ) = 3258 Дана
1624 / 3258 = 0,498 реп / дневно ...ДОБАР ( 3 )![]()
![]()
![]()

Dala sam ti i ja koju reputaciju jer si zasluzio.
Pa cestitam,pravi si frajer.
I jostvoj doprinos diskusijama he bio I he vrlo znacajan...neko bi milione zaradio za ono sto si dao ti nesebicno od srca svakome ko je priviro ovde i mnogo puta ni jednostavno hvala nisi dobio.
Mogu samo da te neizmerno cenim kao genijalnu osobu.
Sei grande.
Iako meni nikada licno nisi dao savete,jer nije bilo potrebe,divila sam se uvek tebi na tvojoj postojanosti,znanju,razumevanju,humanosti..
Zato hvala,nepoznati prijatelju.
Prijatelju svih nas
- - - - - - - - - -
Izvinte ns greskama u pisanju jer obo kuckanje na mobailu...svasta.
Poljubac postavljacu teme![]()

Pa vec jedno 5 godina ocu da ga pitam ono da mu je lokacija u senci banana...mora da je micro jer banana nema bas senku..malesna je,dobra je za gustere stali bi u senku skoro komotno..
U senci banane švasta,

Pamtim kad si imala i dosta više repki...
Imaš taj simpa vokabular,ali i britku misao pa repom često dokačim...
Imao sam i ja četvorocifren kao Fiši,a i Coviax he bio solidan...Zbog tih repki sam menjao nikove-bilo ljubomore,a
i meni bilo interesantnije da forumski život malo osvežim...
Blajbijeve repke i od mene stigle,baš podosta...

Automat prestao da mi izbacuje reputacije...?
U zadnjih 48 sati samo jedna....![]()
Blajbi je otvorio jednu veselu temu, smejali smo se, meni je bilo zabavno...josh zabavniji mi je razlog zbog kojeg si ( izmedju ostalog ) menjao nikove umesto da u podshavanjima sakrijesh reputacionu motj...![]()

opala ti popularnost, treba meniđera da nađeš
Ja ne menjam nickove.
Prvih godina na forumu sam menjao, imao po 2-3 nicka, ali to vise duuuuugo ne radim...
Imam samo jedan nick i taj kada se ugasi - bicu mrtav za uvek.....![]()

Automat prestao da mi izbacuje reputacije...?
U zadnjih 48 sati samo jedna....![]()

najvolim minku da reputeJišem, za koga pretekne-pretekne
- - - - - - - - - -
sad moram druge da pumpam, a stipsa sam za to, dok opet ne dođe na red

А Блајби мудро броји репке и расте као квасац![]()