moje proročanstvo: za sto godina će Crnci zavladati svetom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Izgubljeni Slučaj 2

Aktivan član
Poruka
1.220
nije zezanje, ozbiljo pričam, imam već neke poslovne zamisli sa crncima, množe se neverovatnom brzinom i preplaviće zapadni svet. samo Afrika će 2100. godine imati 4,5 milijardi ljudi koji neće moći da stanu u Afriku već će jedna milijarda ili više morati put pod noge što u Evropu što u Ameriku

population-to-2050.gif

Cuj nece moci da stanu u Afriku, druze nije ti to Crna Gora. U Afriku moze da stane i 20 milijardi i ko zna kolko vise, a kamoli 6 mlrd..

A to sto ce da preplave Evropu, nema veze sa tim sto ne mogu da stanu, nego iz drugih razloga...
Misliš da u Nigeriji može da stane 800 miliona ljudi ? lol
Većina Afrike su pustinje, džungle i savane, ne možeš ti tu ni da proizvedeš toliko hrane koje će da nahrani stanovništvo koje raste svake godine, sve će to da se iseljava za Evropu i S. Ameriku

Misliš da u Nigeriji može da stane 800 miliona ljudi ? lol
Većina Afrike su pustinje, džungle i savane, ne možeš ti tu ni da proizvedeš toliko hrane koje će da nahrani stanovništvo koje raste svake godine, sve će to da se iseljava za Evropu i S. Ameriku

Pa i nece toliko, jer dobar deo africkih zemalja su relativno stabilne i prosperitetne zemlje i mislim da sam negde procitao da na listi najbrze rastucih ekonomija sveta vecina su africke zemlje.
Recimo zemlje kao Angola, Kenija, Tanzanija, Gana, Kamerun, Senegal, Benin, dobar deo Nigerije.....itd sasvim solidno stoje, imaju sve bolju infrastrukturu, uslove zivota....itd i sve veci broj ljudi vidi svoju perspektivu u njihovoj zemlji, recimo kad pogledamo neke gradove tamo kao Luanda, Mombasa, Nairobi, Dar el Salam, naspram njih Beograd izgleda kao neka selendra , to su sve prave svetske metropole.

Inace odakle migranti iz Afrike najvise dolaze to su oni najsiromasniji delovi (pretezno pustinjski predeli gde je pretezno pustinja)onih nekoliko zemalja kao recimo Somalija, Niger, Cad, Sudan (i taj deo uz Saharu) i oni neki delovi pogodjeni delovanjem islamskih terorista kao na severu Nigerije, deo Malija i eventualno onih manjih par zemalja na zapadu Afrike koji jos ne mogu da se oporava od posledica gradjanskih ratova i koji su pogodjeni i epidemijom ebole kao sto su Sijera Leone i Liberija ........i to je to u principu ,ostatak Afrike je uglavnom miran, stabilan i prosperitetan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back