Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 11.006
Ovo ja za sebe kažemMa što pričaš? Skoro pa si bebica na toj slici, kako naporan.
Nešto se tu izgleda izgubilo u prijevodu kad su ti prepričavali, nema drugog objašnjenja.![]()
Sećam se sebe iz tog perioda
Uhhh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ja za sebe kažemMa što pričaš? Skoro pa si bebica na toj slici, kako naporan.
Nešto se tu izgleda izgubilo u prijevodu kad su ti prepričavali, nema drugog objašnjenja.![]()

Ali si se tada vidio drugačijim (dječjim) očima. I prema tome se formiralo sjećanje.Ovo ja za sebe kažem
Uhhh
![]()
![]()

Ovo ja za sebe kažem
Uhhh
![]()
![]()
Umem povremeno da kažem, blago meni sa ćerom, teško bilo mojima samnom.Ali si se tada vidio drugačijim (dječjim) očima. I prema tome se formiralo sjećanje.
Sve i da si bio mali zvrk, i to je negde ok.![]()
Dakle..Umem povremeno da kažem, blago meni sa ćerom, teško bilo mojima samnom.
Ahahhahaha
Edmundče, nemoj da lupetarijum..Ahahhahaha
Lijepo lijepo
Samo sam ja ipak dark&negative lik![]()

Ahahhahaha
Lijepo lijepo
Samo sam ja ipak dark&negative lik![]()
HehePitajte (Roki i ti) svoje princeze kakvi ste njima, a odgovor mislim da već znam.![]()
Odlično zapažanje. U pravu si.Mislim da bi Edmundu više odgovarao Tom Sojer.
, bas lepo 

Wateriška..Lepo mesto, bas lepo
Odoh ja da ne kvarim![]()

Imam jednu molbu u pp za tebeNeeeeecuuuu![]()
![]()

Đurđija, baš si me ugodno iznenadila ovom porukom. Uistinu mi je drago čuti da ti objave često obraduju srce.@Amelie .. ti si jedno toliko predivno biće da sam ja morala to da ti kažem, iako nikada nismo direktno pričale. Svet je bogatiji svim najlepšim što u njemu postoji, zahvaljujući ljudima kao što si ti.. i ja ti želim svu sreću ovoga sveta! Eto.. nadam se da ti je ovo obradovalo to tvoje dobro srce, jer mi je to bila jedina namera - pošto tvoje objave prečesto raduju moje srce. Hvala ti na tome.![]()
![]()
![]()
Ja volim da kažem kad nekoga volim ili nešto lepo mislim o nekome.. jer mi se čini da u svetu ima previše negativne kritike, a da bi on bio puno lepše mesto za život da je obrnuto, ili makar jednako..Đurđija, baš si me ugodno iznenadila ovom porukom. Uistinu mi je drago čuti da ti objave često obraduju srce.
Naravno da i ja tebi želim svu sreću ovog svijeta. Hvala i tebi što si podijelila sa mnom svoje misli.![]()
![]()
Slažem se da je bitno osvrnuti se i na pozitivno, kao što prostora znamo dati negativnim komentarima.Ja volim da kažem kad nekoga volim ili nešto lepo mislim o nekome.. jer mi se čini da u svetu ima previše negativne kritike, a da bi on bio puno lepše mesto za život da je obrnuto, ili makar jednako..
Ima na svetu, a i na ovom forumu puno dobrih ljudi... ali tebi se zaista divim.. ne sećam se da si ikada rekla nešto negativno nekome, čak i kad je zaslužio ili se ne slažeš, to si uvek uradila jako nežno da ga ne povrediš.. - i to je jedan veliki i dragocen dar. A sa druge strane, toliko umeš da utešiš i raduješ i praviš osmehe.. da ja zaista volim da učim od tebe i rado te čitam.
Nadam se da ćeš uvek ostati dosledna tom putu... i puno te pozdravljam!