Moje novo JA - Prva TV

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fes

Zainteresovan član
Poruka
345
Od utorka, 11.oktobra u 21.15h

Neke žene ostvariće bajku - transformacijom fizičkog izgleda povratiće samopouzdanje.

Ovo su priče o ženama koje su dobile jedinstvenu priliku da promene svoj fizički izgled kako bi povratile smisao života i prevazišle sve probleme koje su zbog toga imale. Reč je ženama koje žive u teškim okolnostima, materijalno i socijalno ugrožene. Život nije bio blagonaklon prema njima, pa su im nega i briga o sebi bile na poslednjem mestu. Ipak, zapuštanje fizičkog izgleda dovelo je do teških psihičkih trauma, neretko stvarajući i ozbiljne zdravstvene probleme.

Nezadovoljstvo izgledom, stid koji su osećale u društvu i gubitak samopouzdanje naveli su ih da potraže način da promene ono što ih opterećuje I da o svemu što ih je mučilo javno i otvoreno progovore.

Učesnice će proći niz tretmana, operativnih zahvata, često radikalnih,a sve faze transformacije njihovog izgleda propratiće kamere. Prikazaće se ceo proces pripreme za operaciju, sam operativni tok kao i postoperativni oporavak.
Magiju će izvoditi vrhunski stručnjaci, najpoznatiji plastični hirurzi, oftalmolozi i stomatolozi. Za potpunu transformaciju će se pobrinuti i tim najboljih frizera, šminkera i stilista. Nakon svega učesnice će ugledati svoj izmenjeni lik u ogledalu i upoznati svoje novo ja. Patnja i bol postaće prošlost, a osmeh će ponovo zasijati na njihovom licu.

Žene će provesti tri meseca van kuće, živeće u pansionu gde nakon operacija počinje proces oporavka. Članovi njihove porodice moći će da ih vide tek na samom kraju kada će se dame predstaviti u potpuno novom izdanju.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/9598/Moje+novo+JA.html

Bol i patnja postaće prošlost za Aleksandru Radulović

U prvoj epizodi videćemo transformaciju i potresnu priču Aleksandre Radulović koja je mlada počela psihički i fizički da propada zbog teških problema u porodici. Iako ima samo 37 godina, Aleksandra kroz suze priča kako joj ljudi na ulici govore da izgleda kao baka., Njen život sa mužem bio je ravan paklu. Ožiljci po telu su nastali kao posledica fizičkog zlostavljanja. Nekada je bila lepa i doterana, a sada malo ko može da joj poveruje koliko godina ima. Bez zuba u gornjoj i sa nekoliko u donjoj vilici, Aleksandra ne može normalno ni da se hrani. Njeni roditelji su očajni jer čak i deca ponekad ne žele da vide svoju mamu na roditeljskom sastanku. Ipak, Aleksandra je dobila priliku da promeni svoj izgled. Višemesečna razdvojenost od dece teško joj pada ali je izuzetno uzbuđena zbog nove šanse koja joj se pružila. Tim stručnjaka je tu da ohrabri i podrži Aleksandru za ovaj korak...

e, jesu je udesili, svaka im cast

Da neverujes kako sad izgleda, a kako je izgledala!!!

Aleksandra%20pre.jpg

Aleksandra%20posle.jpg

Meni je odvratna sva ta silna patetika, pa rekonstrukcija nekih događaja iz prošlosti, pa uplakana porodica kao da ide na streljanje a ne na preskupe hirurške zahvate za dž i sl.

Uostalom ništa novo, Extreme Makeover na srpski način:roll:

Ocekivao sam od ordinacije na koju se masa naroda prima ko muve na ***** zbog zvucnog imena Zepter da se bar malo pokaze. Kad ono ni vise ni manje gornja totalna proteza i donja sub totalna. Iskreno postujem uspeh porodice Zepter ali u stomatologiji ima mnogo boljih igraca.

S obzirom koliko su najavljivali emisiju , mislio sam da za to vreme snimaju i da rade neke pripreme. Ocekivao sam augmentaciju kosti u gornjoj i donjoj vilici i rad na implantatima. A kad ono.......iskreno promasen marketinski potez koji ce dovesto mozda 10 pacijenata kojima je stalo da se cuje na sva zvona da su radili zube u ordinaciji koja je bila na televiziju i to je to. Zaista sam se razocarao, gledao sam emisiju samo zbog stomatologije i mislio sam da cu videti nesto mnogo ozbiljnije od dve proteze.

Nisam sigurna koliko je moguće da neko transformacijom tj.promenom svog fizičkog izgleda, i svojim nedostataka uspeva da popravi i sliku o sebi. Da se liši kompleksa, lošeg viđenja sebe, da se vidi na realan, a ne izokrenut način.

Koliko se sa odrazom u ogledalu menja i slika o sebi onog ko promeni izgled.

Pa ja ne vidim razliku na nosu...A nadala sam se da ce zubi biti mnogo bolje odradjeni, msm ovo je mogao bilo koji zubni tehnicar da uradi...Najvecu ulogu tu igra frizura i odeca..No, nebitno... bitno da je ona sad zadovoljna...:) okej mi je emisija, ima bar neku svrhu, za razliku od ostalih gluposti...

Back