Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
aaaa moje oci...bezi bre covece nemoj da nas kenjjas sa tom forom...idi bestraga bre....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mangup:Gdeli je Samntha ili Maslachak kao one iskusnije da ovo prokomentarisu![]()
![]()
mario80:Mogo bi i ja svoju kitu ta ckljocnem pa da je okacim ovde... Cisto me zanima kako bi pljuvale forumashice![]()
Grizle bi monitor![]()
Lizale![]()
i mene zanima...da li bi smeo?mario80:Mogo bi i ja svoju kitu ta ckljocnem pa da je okacim ovde... Cisto me zanima kako bi pljuvale forumashice![]()
Grizle bi monitor![]()
Lizale![]()
Jaoooo... Samantha, ko te ne zna - skupo bi te platioSamantha Jouns:Ajde....to cekamo..ako hoces ima i PP![]()
![]()
![]()
mario80:Jaoooo... Samantha, ko te ne zna - skupo bi te platio![]()
Jesi li se smislila![]()
ali me na neki neobjašnjiv način ipak nađeš, i nešto napišeš.moze_bolje:opet ovaj smarac, koji put vec...
necu da gledam!
Ah vidi, još jedan Doktor, gde li bi ovaj svet završio bez Čuvara naših duša...Butterflies And Hurricane:More bre...prijateljski savet...idi leci se...![]()
Za prvi savet, pogledaj odgovor iznad;lyon69:Mislim da treba da posetis deo foruma sa temama o psihijatriji ili da malo nabildujesh podlaktice cisto da ti budu u srazmeri sa ostatkomtela.... ili da malo bolje savladas photoshop.
Doktor - Čuvar duša i morala na svekolikom internetu br.3Kad_LupimLupim:Ja mislim da tebi nesto fali u vugla ipak.
Ima istine u tome, ali i u tome da si ti osetila potrebu da se umešaš, zašto ?ANAlitichar:Ma bre ljudi,pustite coveka na miru,vidite da leci komplekse![]()
Ne, tek u pubertetu, što?idol...:jel si ti masturbrirao u detinjstvu
Hej, pa to onda znači da moje telo dodiruje samo ženska ruka !moze_bolje:lol pazi stvarno, kod zgloba kao ruka zene![]()
Pa ovo i jeste hobi !прави_човек::shock: :shock: :shock:
Ха, ха...
Ти баш немаш шта да радиш...
Нађи бре неки хоби, ето видиш да ти фотографија иде...![]()
A jesi li siguran da već nisam bio ? Možda sam ti i piće sipao i prstom promešao.ALTEC:kad bude bio sastanak forumasa i forimasica, ja ti prijatelju ne bih preporucio da se pojavljujes..![]()
E ovo već ne razumem ?! Jel ovo pozitivan ili negativan komentar ?Lusy Lusy:aaaa moje oci...bezi bre covece nemoj da nas kenjjas sa tom forom...idi bestraga bre....
More_bre:ali me na neki neobjašnjiv način ipak nađeš, i nešto napišeš.
zašto si toliko opsednut sa mnom ?
===
Hej, pa to onda znači da moje telo dodiruje samo ženska ruka !
Ne žalim se.
sis:Prijatelju tebi treba pomoc nekog strucnjaka koji ce ti pomoci , ako se uopste moze pomoci tebi . Tebi treba lecenje nije ovo ni mesto , a ni vreme za to . Idi kod nekog psihijatra . Da nije ovo neka zaebancija