Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Koji je to ćošak(ili jarak xD) gde se osećate najbolje, gde odete da pobegnete ili da odmorite? I zašto baš to mesto?
Baš danas naleteh na jedan seoski informator koji su štampali pre desetak godina, sećam se toga još kao klinac. Na početku se mogu naći dosta informacija o prvim zapisima o selu, o uticaju na cvetanje zemljoradnje, razvitak samog sela, kultura, crkve itd. I naravno, pošto već neko vreme piskaram o selu, naslušao sam se dosta priča po kafanama o događajima, skorašnjim i starijim, koji su se ovde odigrali. Moje selo je moje mesto, i obožavam sve vezano za njega. Čak i ljude
Za razliku od naselja u kojem živim( i koje je samo 20km udaljeno od sela), ljudi su kao iz druge države. Tamo svako prolazi ulicom ne obraćajući pažnju na ljude, dok se ovde svakome javlja, sa osmehom na licu, uljudno. To je samo jedna crta čitavog mentaliteta. Da ne pričam o javnim skupovima, manifestacijama, pa onda o kafanama xD
A, da suzim - u dvorištu imam staru šupu na čiji krov najviše volim da se popnem. Tamo me niko ne vidi, a sve vidim, onako voajerski
Pored toga, jedna fotelja iza kuće gde najviše volim da zabodem uz suton, ružom koja cveta ispred, i par piva
Nema većeg opuštanja, nigde. Može i prejebena bičarka da mi daje hepi end masažu, ja ću radije da odaberem ovo.
Baš danas naleteh na jedan seoski informator koji su štampali pre desetak godina, sećam se toga još kao klinac. Na početku se mogu naći dosta informacija o prvim zapisima o selu, o uticaju na cvetanje zemljoradnje, razvitak samog sela, kultura, crkve itd. I naravno, pošto već neko vreme piskaram o selu, naslušao sam se dosta priča po kafanama o događajima, skorašnjim i starijim, koji su se ovde odigrali. Moje selo je moje mesto, i obožavam sve vezano za njega. Čak i ljude

A, da suzim - u dvorištu imam staru šupu na čiji krov najviše volim da se popnem. Tamo me niko ne vidi, a sve vidim, onako voajerski