Msm da se oba deteta vole isto, samo na različite načine...
U mojoj porodici sam ja ta koja je stalno pravila probleme, svađe, moja sestra je uvek bila tiha, povučena, distancirana ako tako smem da kažem. Njena reč je stabilna, ono što uradi je tipično za nju i nikada nema većih oscilacija. Strašno zavisim od roditelja, dok je ona dosta samostanija. Ona se sa svojim problemima oduvek nosi sama, jedino od njih traži finansijsku pomoć ako joj je potrebna, a i to izbegava maksimalno. Ja sam nestalna dosta, radim stvari shodno trenutku, gomila pogrešnih i nepromišljenih postupaka, bez takta često... mada se i ja polako učim. Poenta je da su daleko osetljiviji na moje probleme, valjda zato što su stalno uključeni dok na njene i ne toliko. Banalan primer. Prve godine mojih studija, dobijala sam duplo više nego što mi je potrebno... njoj nikada toliko nisu davali. Ona je uvek imala ušteđevinu. Ja nikad. I jednim delom su i oni krivi za tu moju neodgovornost, mada sam sad već odavno punoletna i tako više ne mogu da se pravdam. Samo, da roditelji jesu osetljiviji na nesposobniju decu, jesu.
- - - - - - - - - -
Da, verovatno je to. Ne čak ni ljubav na različit način.