- Poruka
- 62.443
Sta biste uradili da vam sin/cerka kazu da hoce da se zamonase? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta biste uradili da vam sin/cerka kazu da hoce da se zamonase?![]()
e tu bi se vec razocarala debelo u njegovu inteligenciju i sklonost ka logici
al ako me redovno snabdeva kackavaljima popustila bih![]()
Mislim da tu tek roditelji polude. Kod ove homoseksualne dece ipak se teshe time da je priroda ucinila svoje, daSta biste uradili da vam sin/cerka kazu da hoce da se zamonase?![]()
Pa to.
Ja bih mu rekao- Sine, ti si ogranicena i nenormalna osoba, na nivou Ivane Zigon i Mile Aleckovic; ali radi sta hoces, boli me tuki.
Bitno da je srecan, iako je glup.
Ma ako hoce da bude po, to mi ok, oni uzimaju pare kao nenormalni; ali monah...![]()
A šta mogu da uradim?
Platis mu prostitutku.
I kako će ga to sprečiti da se zamonaši? Pa primaju oni tamo razne.
Platis mu prostitutku.
Ништа, шта, значи не мораш да га издржаваш аутоматски и дете ти очигледно није материјалиста што је дефинитивна потврда у том смислу доброг васпитања.
Нити постоји опасност да ће да ти доведе кући неку развратницу-ка. У само та два поређења виде се предности.
Ja poznajem uglavnom jako atraktivne mlade zene, uspeshne i i u zivotu pa i karijeri koje su se zamonashile.I kako će ga to sprečiti da se zamonaši? Pa primaju oni tamo razne.
Mozda oseti kakva je car poroka, pa nece pozeleti da sputava svoje nagone.
Znači ako je neko atraktivan ne može se baviti prostitucijom ili upražnjavati prostitutke??Ja poznajem uglavnom jako atraktivne mlade zene, uspeshne i i u zivotu pa i karijeri koje su se zamonashile.
Tu prostitucija i neke pare ne igraju ama bas nikakvu ulogu.
Pa i zena bivseg na predsednika za koju se prica da je bila najatrakti´vnija, usput i najinteligantnija riba sa filozofskog
se zamonashila. Kakva bre prostitucija i kakva materijalna dobra?
Својим очима смо жена и ја видели у манастиру код Зрењанина како једној јако младој, замонашеној девојци је дошла родбина да је посети. У крајње мирном тону са пуно лицемерја, поприлично неодмереним обраћањем, отворено су убеђивали девојку да се окане манастирског живота и да треба да живи живот пуним плућима.
Она их је све смиреношћу и кроткошћу, са благим осмехом посматрала и са њима срдачно разговарала, потпуно убеђена у свој избор и своје намере.
Било је дивно гледати како је та девојка мирна, скромна, добродушна и како је не погађају заједљиви коментари и малтене отворено убеђивање (у сред манастирског дворишта) да она треба да се мане манастира и да се још иживи, јер није то за њу.
Нас је ето судбина водила другим путем и док смо пунили флаше изворском водом, ова прича нас је дирнула.
Ukoliko bi moje dete bilo od mladih dana zaninetersovanu za crkvu, religiju pa onda i studiralo teologiju mislim da mi nista i nikako ne bi
smetalo da se zamonashi. Tragedija je kad neko od danas na sutra donese odluku da se zamonashi.
Jes' lici mi na situaciji kada meni neko govori kako treba da se odreknem pokera, a ja im mirno odgovaram.