Moje dete je gej

Kako bi podneli da je vase dete gej

• Normalno

• Ne bih lako ali to je moje dete

• Nikako, skoro da bih ga se odrekao

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da ne idem previse u politiku i ko je kriv ko je prav.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/320722/Osudjeni-vodja-Alkatraza-na-postizbornom-slavlju-sa-Dacicem-i-vrhom-SPS

Znaci ok, imamo vodju navijaca, huligana i tadasnjeg ministra policije.

Takodje ko je jos tu:

Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja Republike Srbije, bivša predsednica Narodne Skupštine Republike Srbije, potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS), Beograd.

BORIS MILIĆEVIĆ, prvi predsednik i osnivač GSA....

Nakon toga sa grupom prijatelja osnovao je Gej strejt alijansu čiji je bio prvi predsednik sve do aprila 2010. kada podnosi ostavku i izlazi iz aktivizma. U decembru 2010. postaje član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) i svoj angažman nastavlja kao prvi autovani političar u Srbiji.

http://gsa.org.rs/ljudi/

Mozda je slucajnost sto su u jednoj partiji ljudi iz GSA (Gej Strejt Alijanse), minitstri policije i vodja navijaca, mada ja sam malo skeptican. No, moguce je da gresim, i da su oni tamo da rese medjusobne probleme i sta vec, mada ne verujem.

Joj Sizife, pa sve je to organizovano i ti sto paradiraju i ti sto kao hoce da ih biju.
Ne sumnjam, samo što to nije monolitna organizacija... jedni organizuju jedne, drugi organizuju druge, a treći idu stihijski i na jednu i na drugu stranu.

Ti mislis da ti navijaci i huligani idu tamo iz svojih ubedjenja?
Neki definitivno idu iz ubeđenja... ali možda ne svi. Ne poznajem ih sve lično da bih mogao da sudim.

- - - - - - - - - -

Опет ти мудри момче упадаш у расправу плашећи се за нас који никада нећемо пристати да је педдерастија нешто нормално.....
Ti izgleda ne znaš ni šta znači reč "pederastija".... (pozdravio te Platon)

Dok god u sexu učestvuje maloletnik i odrasla osoba, to ne može biti nešto normalno. Takav je zakon.

Odvratno je pozivanje na divljastvo i nasilje prema gej osobama isto koliko je odvratno odobravanje divljastva i nasilja nad gej osobama jer su gej.

Zamislite da vas neko tako tretira jer ste strejt.

Mrznja radja mrznju,ljubav radja ljubav.

Tolerancija,razumevanje,prihvatanje-pristojan i miran zivot za sve.

A ne shvatate da ce nasilni nad gejevima sutra biti nasilni prema vama jer im se moguce na vama nesto ne svidja-nemaju oni nista protiv gejeva vec traze izgovor za nasilje.

Isprani mozgovi mrznjom koji umeju samo da mrze-i tu mrznju traze gde da pokazu.

Ne shvatate da ce sutra vas drug,brat,otac,bilo ko vama drg moguce biti meta mrznje a podrzavate mrznju.

Ne vidite siru sliku ucaureni u svoj svet agresije,pasivne agresije i odbijanja tolerancije.

dobro, ja tebe samo pitam dal bi bilo tako da nije bilo narodne politzije

Sve je to lepo izrezirano. Sa jedne strane su fini, moderni, tolerantni ljudi...sa druge huligani i divljaci, jel tako? :lol:
I ti se jos primio na tu pricu. Jebbote, ja misio da imas malo vise mozga.

Не брини за нас,умемо ми да се носимо са нашим хулиганизмом,него како ћеш ти са тим ставовима у Земуну опстати ?! :mrgreen:

:lol:

Back