EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
El bi to bila tragedija za vas, javna sramota ili porodicni krah? Ili bi prihvatili situaciju kao sasvim normalnu?
Ajmo evropska Srbijo
Ajmo evropska Srbijo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
El bi to bila tragedija za vas, javna sramota ili porodicni krah? Ili bi prihvatili situaciju kao sasvim normalnu?
Ajmo evropska Srbijo![]()
Odlepio bih,narocito da imam sina i da znam da je derpe
A moj cuveni deda bi od muke izasao iz groba![]()
normalnim roditeljima to ne može da se desi...nije tačno da se neko rodi takav, sve je to uticaj televizije i ostalih ispirača mozga
Moze, moze![]()
samo se ti smej, ja bih stvarno odlepila da mi je sin derpe.znaci, ne znam kako bi to prihvatila. da mi dovede zeta u kucu.
manja bi mi bila tragedija da je cerka lez. pa ko bi nasledio ponosito prezime oca, zatrla bi se loza....zar 9 meseci da se mucim i trpim porodja, da se zatre loza.
![]()
Ja sam sretala roditelje koji su se pomirili s tm da im je sin homoseksualac, cak o njegovom ( sinovljevom) zivotnom partneru imaju mnogo lepse misljenjenormalnim roditeljima to ne može da se desi...nije tačno da se neko rodi takav, sve je to uticaj televizije i ostalih ispirača mozga
Missim, ja bih prihvatio sasvim normalno, iako mi je sada vec lakse to reci, oba imaju cure, stariji i sex sa svojom![]()
Ja sam sretala roditelje koji su se pomirisli s tm da im je sin homoseksualac, cak o njegovom ( sinovljevom) zivotnom partneru imaju mnogo lepse misljenje
nego o cerkinoj nekakvoj bitangi. Naravno da to sve nije jednostavno ( za roditelje), ali posle nekog vremena sve legne kako treba.
Могла би с времена на време да сврати на кафу, изричито без девојке.
Мада, мислим да би морала да бира време кад тата није код куће, а и од мене би јој свака пресела (мислим, кафа).
Не бих волела, заиста не бих волела.
Не зато што ће њој живот бити тежак, сама је бирала, него је то мени заиста фуј.
Ипак сам ја за турску Србију, ништа од ЕУ Србије.
pa turci su najgori po tom pitanju, ne biraju musko ili zensko i inace u tom muslimanskom svetu.![]()
Ју, наопако, па за где сам ја онда?
тачно. ако су родитељи ЕУ схватања а не традиционалних породичних вредности и у том духу васпитавају дете оно ће бити дерпе.normalnim roditeljima to ne može da se desi...nije tačno da se neko rodi takav,
ne znam. van prostora i vremena.![]()