Moja sestra

Imam mladju sestru, 99 godiste, od nedavno je pocela provkativno da se oblaci, kratke suknjice, dekolte, izbacene grudi, visoke stikle..svakog dana izlazi, dolaze po nju, svake nedelje druga kola..pocela je da kupuje haltere, tange, i ostali sexy ves.izgleda mnogo jeftino, droljasto..mnogo je napaljena, svakog dana sex, dovodi momke u kuci, cak sam cula i jednom kako joj prica decko "kurvice" i ostalo sto njoj ocigledno ne smeta.. sta mislite vi o svemu tome
Mlađa sestra pravac na kasting u Budimpeštu kod Vudmana kao što je onomad Vyvan Hill (Teodora Mandušić) uradila.

Poslednja izmena:
Gleda riality shou svaki dan, hormoni proradili maksimale, i sta ces da ocekujes, nego da se zezne u zivotu.
Sta li su roditelji radili :?:

- - - - - - - - - -

Aha, pa kad skonta , da je brzinski zivela, mozda joj bude kasno, takve postaju starlete za eskort pratnju , navuku se na heroin,a onda se ceka vreme, :lol:

e ebiga
...
al ona i da je "fina" i da ima jednog dečka čulo bi se kako se kre...shu? tako da ne znam kako će to da reše osim da je udaju pa nek sluša svekar
?

Poslednja izmena:
Imam mladju sestru, 99 godiste, od nedavno je pocela provkativno da se oblaci, kratke suknjice, dekolte, izbacene grudi, visoke stikle..svakog dana izlazi, dolaze po nju, svake nedelje druga kola..pocela je da kupuje haltere, tange, i ostali sexy ves.izgleda mnogo jeftino, droljasto..mnogo je napaljena, svakog dana sex, dovodi momke u kuci, cak sam cula i jednom kako joj prica decko "kurvice" i ostalo sto njoj ocigledno ne smeta.. sta mislite vi o svemu tome

Ja se samo pitam šta bi na sve ovo rekao gospodin Dejvid Paulala?

Po svemu sto si ispricala o svojoj sestri,ona je mnogo dobra riba, a ti...ti joj zavidis na uspesima kod muskaraca.Vec mi je jasno,ti si luzerka,pa ne mozes da podneses
uspehe tvoje sestre.! Zar bi bilo bolje,da se tvoja sestra zaposlila u nekom Caffeu,ili nekoj samoposluzi ,za tricavih 25.OOO dinara. ptice. Zasto bi mladost provelaSvaka lepa devojka,sa dobrim
cvrstim telom,treba svoju lepotu da naplati.Svi cemo mi ostariti jednog dana.Na nasu veliku zalost,mladost prolazi ko let ptice. Zar bi bilo bolje,,da joj mladost prodje a
da bude zeljna svega.Neka muze te glupe muskarce.Neka im za svako pricinjeno zadovoljstvo,fakturise 5OO Evrica. Bice lepo i njima i njoj.:ok:

Poslednja izmena:
Po svemu sto si ispricala o svojoj sestri,ona je mnogo dobra riba, a ti...ti joj zavidis na uspesima kod muskaraca.Vec mi je jasno,ti si luzerka,pa ne mozes da podneses
uspehe tvoje sestre.! Zar bi bilo bolje,da se tvoja sestra zaposlila u nekom Caffeu,ili nekoj samoposluzi ,za tricavih 25.OOO dinara. ptice. Zasto bi mladost provelaSvaka lepa devojka,sa dobrim
cvrstim telom,treba svoju lepotu da naplati.Svi cemo mi ostariti jednog dana.Na nasu veliku zalost,mladost prolazi ko let ptice. Zar bi bilo bolje,,da joj mladost prodje a
da bude zeljna svega.Neka muze te glupe muskarce.Neka im za svako pricinjeno zadovoljstvo,fakturise 5OO Evrica. Bice lepo i njima i njoj.:ok:

Samo zamisli da imas sestru(a mozda i imas) pa razmisli jos jednom

mislim da je vrijeme da nadje stan ........

Eh,načitala sam se svačega mozda je to samo moja losa procena,poslacu vam neke njene slike kako se obicno sprema kad izlazi,javite se na instagramu marijamaka36 (profil otvoren samo zbog toga)

a roditelji, postoji li jos neki autoritet sem tebe?

sve ce joj se to obiti u glavu kad udje u starije godine...kajace se troduplo...

Kad jednom ne bude suza
za tvoje lice svelo
kad ti bude prazna dusa
i potroseno tijelo
Shvatices koliko si sama
i kako mladost boli
kad budes bivsa nocna dama
koju vise niko ne voli

.

Back