Moja prva ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme Kami
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Моју прву љубав нисам видео 30 година.
С обзиром да је осећање било неузвраћено, не размишљам много о њој.
Има једна песма коју не бих качио, јер ме и данас расплаче.
За једно мушко са Балкана, већ сам рекао превише.

Соколе ко га **** Све је то живот.

Прошло је 25-26 година од тад. Ишли у исто одељење у средњој. Није узвратила осећања него нашла старијег момка и оптужила ме да је уходим а ја сам само писао песме и ишао за њом док нам се путеви после пар стотина метара не разиђу. Од средње је нисам видео имислим да се још увек није удала јер је изгледа лаког морала.

Ево једне лепше песме која ме на њу сећа..

Da li se sećate vaše prve ljubavi?

Mene je ovih dana na nju podsetila jedna osoba. Srela je tu moju veliku ljubav. I pitao je za mene. A ja ne želim ni da pita za mene. Jer nije bio fer. Zbog njega sam puno patila i plakala. Mnogo me je povredio.
Puno je godina prošlo, bili smo mladi ali su emocije bile snažne, bar s moje strane. Sećam se svega, pomalo sa nostalgijom.
Prvi put smo plesali uz pesmu Endži od Roling Stonsa, u diskoteci tako običnoj ali je imala dušu...

Kakva su vaša sećanja na prvu ljubav?
i dalje sam u kontaktu sa njim i vidimo se povremeno iako je prošlo 35 godina
:)

Evo da napišem i ja nešto ozbiljno i da demistifikujem te priče koje moja prva ljubav i ko su moje trenutne ljubavi :)

Moja prva ljubav je bila jedna devojčica iz predškoskog čijeg se imena nažalost ne sećam. Ona nije bila osobito lepa, ali je bila jako dobar čovek. Uz moju drugaricu (tadasnju komšinicu) najbolji čovek(dete) kojeg sam poznavao. Povremeno smo se družili, igrali, pričali...
Ne znam danas ništa o njoj, ne znam kako izgleda sad :)

Od mojih poraza, trenutno su mi drage sve Sanje koje znam, Aviona i Marija, možda, možda, Iva (trenutno, ne znači da se neće promeniti ta moja osećanja) :)

Ostale devojke nisu vredne ni jedne lepe reči od mene(mislim sve najgore o njima) i nigde ni u jednoj mojoj prilici nisu vredne ni jedne moje pesme, osećanja ili lepe reči :)

Da li se sećate vaše prve ljubavi?

Mene je ovih dana na nju podsetila jedna osoba. Srela je tu moju veliku ljubav. I pitao je za mene. A ja ne želim ni da pita za mene. Jer nije bio fer. Zbog njega sam puno patila i plakala. Mnogo me je povredio.
Puno je godina prošlo, bili smo mladi ali su emocije bile snažne, bar s moje strane. Sećam se svega, pomalo sa nostalgijom.
Prvi put smo plesali uz pesmu Endži od Roling Stonsa, u diskoteci tako običnoj ali je imala dušu...

Kakva su vaša sećanja na prvu ljubav?
Lepa tema :heart:

Proslo je jako puno godina,decenija...ali tog spremanja za izlazak to vece,setnja,klupa...ispod ugasene(crkle) svetiljke...drzanja za prst,pa oznojene dlanove...i onda cmoook,majko mila,nista do tada sladje probao nisam....i trajalo 4-5 meseci.
Jedne veceri,dolazimo na zborno mesto,ona sa kolegicom,ja sa dva, tri derana...tajac...nismo prisli jedno drugom...bez reci,dosao kraj.
Posle smo se vidjali,na oprostajnim(vojska),na dve,tri svadbe kao gosti...uvek se pozdravljali,pricali ali nikad sami...Nikad nisam cuo neku ruznu rec da je rekla za mene,a ni ja nikad o njoj nisam nista ruzno imao za reci.
I onu godinu,pre koron,nazove me prijatelj,kaze ONA i njezin sin poginuli u saobracajnoj nesreci.Tuga...razmisljanje o zivotu...tuga.:(

Prva je bila neuzvraćena.
I sledeće četiri.
Posle sam se zaljubio u školsku drugaricu koja me je zvala da je učim da pliva kad smo bili na ekskurziji.
Posle završetka školske godine, nismo se više videli.
U ono vreme nije bilo telefona, a do njenog sela predaleko.
Posle sam se zaljubio u komšijinu sestru iz NS koja je došla na raspust kod babe i dede.
Isto me oladila kad je otišla nazad za NS.

Onda sam sreo prvu ljubav koja je to bila u smislu u kojem odrasli podrazumevaju.

Sad da me ubiješ ne znam koja mi je ustvari bila prva?
Ona iz zabavišta il ova što mi dala meda?

Back