Moja prva forumska ljubav

• Začetnik teme Začetnik teme inko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja danima mislim bas sta da napisem ovde.. I ne znam. Ja sam imala jednu forumsku ljubav, odavno. Svasta je tu bilo.:heart:Mi smo se toliko bili zaljubili samo putem poruka da kada je doslo vreme da se vidimo odma smo pali jedno drugom u zagrljaj. A nasli smo se na zadnjem spratu garaže kod Beogradjanke. Kao u filmu. I sada se sećam cak i sta sam imala obučeno.Uh davno je to bilo, kada se samo setim detalja... Tada sam nekako iživela te virtuelne ljubavi, i nikada vise nisam sebi dozvolila takav luksuz.
Ovde sada ne mogu da pricam o ljubavi..simpatisem Kojota, liona69 sam gotivila, ako je reinkarnirao neka mi da neki znak;)
Nisam nikoga upoznala, nisam ni sa kim razmenjivala poruke, niti me je iko ikada pozvao na kafu.. Eto.
lion ti je stroncijum sad

Sada se i ja setih, jeste da je to bilo u pionirskim danima forumasenja, ali, nije bila samo ljubav, imao sam cak i...zenu:eek:, nekako, brzo me se...odrekla, kaze, mnogo flertam (ljubomorna bre, ja sam uvek...veran:andjeo:), a posto se nisam potrudio do sada, red bi bio da imam bar pravu ljubav ako ne i...gospu:aha:
Mi, koji smo navikli u realnom zivotu da imamo vise (brakova iza sebe), rado bi to i u...virtuelnom:D

sta mi bi da se ispovedam:pop:

...kod mene sve kao grom iz vedra neba, pa tako i forumaska ljubav. Ne vjerujem da cu sebi dozvoliti vise izlet u te vode...nikad ne reci nikad, ali...cini mi se nikad vise. :mrgreen:
Inace sam zaljubljive prirode, u sve i svasta (sto rece moja drugarica-u zivot)...u lijepu fotku zanimljivo pisanje...zaljubim se za tili cas... :aha:

...kod mene sve kao grom iz vedra neba, pa tako i forumaska ljubav. Ne vjerujem da cu sebi dozvoliti vise izlet u te vode...nikad ne reci nikad, ali...cini mi se nikad vise. :mrgreen:
Inace sam zaljubljive prirode, u sve i svasta (sto rece moja drugarica-u zivot)...u lijepu fotku zanimljivo pisanje...zaljubim se za tili cas... :aha:

И ја се заљубим у писање...
И у очи... То ме увек зезне... :)

Back