Arianna Buduća legenda Banovan Poruka 46.570 06.11.2013. u 04:06 - Moja pitanja #51 U svakom slucaju bolje da pokusas da zivis, ovo drugo uvek preostaje....
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.163 07.11.2013. u 13:04 - Moja pitanja #52 pa seks droga rnr moze tako? ajde a mi da gldamo - - - - - - - - - - Erazmus Roterdamus: Tad je već kasno, kreneš na Brankov i u međuvremenu zaboraviš gde si krenuo. Kliknite za proširenje... odes na pijac i uzmes nesto ali si zaboravio pare i onda krenu da te jure - - - - - - - - - - mene jedino da neko natera da se samoubijem inace se plasim
pa seks droga rnr moze tako? ajde a mi da gldamo - - - - - - - - - - Erazmus Roterdamus: Tad je već kasno, kreneš na Brankov i u međuvremenu zaboraviš gde si krenuo. Kliknite za proširenje... odes na pijac i uzmes nesto ali si zaboravio pare i onda krenu da te jure - - - - - - - - - - mene jedino da neko natera da se samoubijem inace se plasim
Borac za prava zivotinja Legenda Poruka 51.037 07.11.2013. u 13:40 - Moja pitanja #53 Tema zakljucana na zahtev postavljaca.