MOJA NOVA FILOZOFIJA

• Začetnik teme Začetnik teme srebro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
srebro:
Startovala mene prošle subote jedna devojka,16 godina,prilično dobro izgleda (plava,moje visine-187 cm,vitka,velike sike..)..izašli smo tri puta,ali sam već od ranije znao da nije nevina i da je praktikovala i "prijateljski" seks i zato sam joj dao korpu i to sam joj otvoreno i rekao (reakcija je bila prilično burna :D ).Razmišljao sam kasnije o tome i shvatio da će i ubuduće biti tako,tj. da devojka koja nije nevina nema kod mene šta da traži..Dakle imam novu filozofiju (ovo je veoma važan trenutak).Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje :?: 8)

e bas si sladak...zaista ti nevina filozofija!!!! bre..

Da ti ne bi, ubuduce previse razmisljao i lupao svoju mladu glavicu, najbolje da navatas neku od dvanaest godina, uzgajas u saksiji i uberes kad dodje vreme..........ili druga varijanta - odes lepo u monahe, pa te bas boli uvo da li je koja nevina ili ne.........uostalom tamo imas "milion nevinih" oko sebe..........pa, uzivaj!

srebro:
Startovala mene prošle subote jedna devojka,16 godina,prilično dobro izgleda (plava,moje visine-187 cm,vitka,velike sike..)..izašli smo tri puta,ali sam već od ranije znao da nije nevina i da je praktikovala i "prijateljski" seks i zato sam joj dao korpu i to sam joj otvoreno i rekao (reakcija je bila prilično burna :D ).Razmišljao sam kasnije o tome i shvatio da će i ubuduće biti tako,tj. da devojka koja nije nevina nema kod mene šta da traži..Dakle imam novu filozofiju (ovo je veoma važan trenutak).Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje :?: 8)

Pa ti si,kretenu,glavni sto se svake teme tice!Negde se predstavljas kao muskarac,negde kao zena...
To kog si pola nisam siguran,ali definitivno znam da si bolestan!!!

Filozofija ti je stvarno cool!!!Juri samo nevine i onda kad je "overis"nemoj slucajno donovo da spavas sa njom jer u medjuvremenu ona moze da stekne malo iskustva,bude fino sa nekim drugim ali posto vise nije nevina -ti to neces ni da provalis i onda tako iskusna moze da shvati da ti ustvari NEMAS POJMA O SEXU !!!Prema tome bez rizika-SAMO NEVINE :!: :!: :!: :!:

srebro:

Srebro, izuzetno glupo sa tvoje strane. Kada malo sazres provalices da su nevine devojke prilicno isfrustrirane zbog toga, a samim tim nema ni govora o opustenosti i uzivanju

Back