Gost
ovo postaje zanimljivosrebro:Auh,dobio sam poruku od nje,kaže da ne zna šta mi je,da me je zavolela i da će učiniti sve ze mene i hoće da pričamo....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo postaje zanimljivosrebro:Auh,dobio sam poruku od nje,kaže da ne zna šta mi je,da me je zavolela i da će učiniti sve ze mene i hoće da pričamo....![]()
inace nisam gost,nego sam kreten zaboravila da se prijavimAnonymous:ovo postaje zanimljivosrebro:Auh,dobio sam poruku od nje,kaže da ne zna šta mi je,da me je zavolela i da će učiniti sve ze mene i hoće da pričamo....![]()
sta ces da radis
![]()
![]()
Ugasiću mobilniAnonymous:ovo postaje zanimljivosrebro:Auh,dobio sam poruku od nje,kaže da ne zna šta mi je,da me je zavolela i da će učiniti sve ze mene i hoće da pričamo....![]()
sta ces da radis
![]()
![]()
DellBoy-011:E srebro, mislim da stvarno imas bujnu mastu.[/quote
ma pusti ga neka se on bavi svojim fuksama,ko zna mozda je sve ovo samo izmislio![]()
![]()
![]()
strumpfeta:Hvala na poverenjuDellBoy-011:E srebro, mislim da stvarno imas bujnu mastu.[/quote
ma pusti ga neka se on bavi svojim fuksama,ko zna mozda je sve ovo samo izmislio![]()
![]()
![]()
![]()
srebro:Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje8)
Ghogi lee:
Oduvek sam se ložio na sajko ribe,a još ako je i nevina ...mmmmmmm.....Anonymous:srebro:Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje8)
a ako je sajko a nevina je je l mozhe (sajko-psycho)
srebro:Auh,dobio sam poruku od nje,kaže da ne zna šta mi je,da me je zavolela i da će učiniti sve ze mene i hoće da pričamo....![]()
srebro:Startovala mene prošle subote jedna devojka,16 godina,prilično dobro izgleda (plava,moje visine-187 cm,vitka,velike sike..)..izašli smo tri puta,ali sam već od ranije znao da nije nevina i da je praktikovala i "prijateljski" seks i zato sam joj dao korpu i to sam joj otvoreno i rekao (reakcija je bila prilično burna).Razmišljao sam kasnije o tome i shvatio da će i ubuduće biti tako,tj. da devojka koja nije nevina nema kod mene šta da traži..Dakle imam novu filozofiju (ovo je veoma važan trenutak).Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje
8)
srebro:Startovala mene prošle subote jedna devojka,16 godina,prilično dobro izgleda (plava,moje visine-187 cm,vitka,velike sike..)..izašli smo tri puta,.....
Cetvrtog puta nije bilo,jer spao jorgan u medjuvremenu.....
srebro:Startovala mene prošle subote jedna devojka,16 godina,prilično dobro izgleda (plava,moje visine-187 cm,vitka,velike sike..)..izašli smo tri puta,ali sam već od ranije znao da nije nevina i da je praktikovala i "prijateljski" seks i zato sam joj dao korpu i to sam joj otvoreno i rekao (reakcija je bila prilično burna).Razmišljao sam kasnije o tome i shvatio da će i ubuduće biti tako,tj. da devojka koja nije nevina nema kod mene šta da traži..Dakle imam novu filozofiju (ovo je veoma važan trenutak).Kako se vama svidja i delite li moje skromno mišljenje
8)
8)