naki8
Početnik
- Poruka
- 7
Da li je neko raspolozen da mi pogleda i malo prokomentarise natalnu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravo u centarZdravlje: Zvezde se smese.
Posao: Zvezde se smese.
Ljubav: Zvezde crkle od smeha.
Tu si u pravu. A na osnovu cega tacno si to zakljucio/la? Da nije do ovog meseca u skorpiji?Auu, mnogo su ljubomorni na tebe, ali im neces ostati duzna i sve ce da im pojedes.![]()
Opozicija Meseca i Marsa u Biku i delimicno Venera u Devici.Tu si u pravu. A na osnovu cega tacno si to zakljucio/la? Da nije do ovog meseca u skorpiji?![]()
O pa ti se bas razumes. Hvala ti puno punoOpozicija Meseca i Marsa u Biku i delimicno Venera u Devici.
Inace, tranzitni Saturn je u opoziciji sa tvojim natalnim Saturnom. Ima se smoris.
Hvala na savetuDa se paziš veza, slatkorečivih ljudi... pametna si, bistra, verovatno i dobro obrazovana, batali ove astrologije, kreni da nešto korisno radiš jer imaš neograničen potencijal da stvoriš nešto od sebe, a i za druge oko sebe.
Kloni se okultnog, veštica, magova, astrologa, samo će te olenjiti i uspavati, izgubićeš dragoceno vreme kao blejač.
(Naravno, ne moraš da poslušaš, to je nešto kako bih ja na tvom mestu. Pozdrav!)
Amaterski se razumem, ima ovde boljih, oni ce doci kasnije.O pa ti se bas razumes. Hvala ti puno puno❤. Ako vidis jos nesto zanimljivo pricaj. I zanima me samo na sta tacno mislis kad kazes da cu da se smorim