Angelicus
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
Nikcevic?Vojislav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikcevic?Vojislav
Zikica Jovanovic![]()
e neka vam je sa srecom...e, sad me neshto nagnalo da otvorim ovu bajkovitu temicu, kako bi' bilo kad bi' mogao da menjash situvacije u zzivotu kao u snu...
...ja bi stvarno vol'o da recimo "cure" namesto dzbunitja sa dlakama imaju paperje, k'o pachitji, zzuti prifrd...
...ili krznenu gizu...
...a, vi, 'el imate vi neke meshtovite idejice...?
...e, sad me neshto nagnalo da otvorim ovu bajkovitu temicu, kako bi' bilo kad bi' mogao da menjash situvacije u zzivotu kao u snu...
...ja bi stvarno vol'o da recimo "cure" namesto dzbunitja sa dlakama imaju paperje, k'o pachitji, zzuti prifrd...
...ili krznenu gizu...
...e, sad me neshto nagnalo da otvorim ovu bajkovitu temicu, kako bi' bilo kad bi' mogao da menjash situvacije u zzivotu kao u snu...
...ili krznenu gizu...
Ti bi voleotkacio:..****** ja ne bih..pa dosta nam je ovo sto moramo depilirati i brijati..Samo nam jos fali perje i paperje pa da se moramo furiti u vreloj vodi..Idi begaj bre
![]()
...ili krznenu gizu...