moja koleginica me udavi dal da ostane plavusa!!!

Nadya:
sibirska:
Nadya:
pa, ja sam za to da uvek treba da se proba... na greskama se uci :wink:

ja sam dugo bila sa plavim pramenovima, jer mi je kosa svetlo braon i onda je bas cool izgledalo, ali uopste to nije moja boja i evo sad vec, druga godina sam u prelepoj tamno crvenoj :D 8)

To mi je želja, ali nemam hrabrosti :cry:

E, nema toga! Probaj sve dok jos zelis i dok ne upadnes u dosadu i monotoniju! Mozes bez problema da se vratis u plavo za kratko vreme (mislim da bih ja vec sa prvim, drugim farbanjem imala perfektno plavu kosu jer mi se prima ko blesava na farbu :wink: )
i ako treba neko da te ubedi, evo JA CU! :))) :D :D

OFARBAJ SE AKO TO VEC TOLIKO ZELIS!!! :wink: :wink: :D :D

ne casi casa, vec probaj nove stvari. Osecaces se bolje i dobices samopouzdanje ako je to bas ono sto zelis. A ako ne, probas nesto sto mislis da je bolja ideja... no biggy at all!! :)
Sto moja mama uvek kaze... "bar kosa uvek raste" :lol:

ajde, cekam izvestaj kako ti se crvena kosa svidja na tebi :wink: 8)

Ako budem izgledala kao idijot, pusticu Stefana na tebe! hihihihi :lol: :lol: :lol:

Nadya:
sibirska:
Ako budem izgledala kao idijot, pusticu Stefana na tebe! hihihihi :lol: :lol: :lol:

hahahahahahahhaha nadam se da nece doci do te krajnosti :wink: :lol: :lol: :lol:

ja samo mogu decu da vam cuvam, ostalo ne obecavam :P :lol:

hahahahahaha :lol: HEJ!!!! PRESTANITE!!!! I ja imam osecenja.. i ja umem da volim... :cry: nisam vam ja kao neki sugavi ker koji bi svuda da turi... sram vas bilo, vi okrutne, surove zene!!! :evil:

Back