Моја једина замерка говору председника Р. Србије пред Скупштином УН

KPCTAHK

Veoma poznat
Poruka
10.984
Жао ми је што председник Србије, господин Александар Вучић, , не знам зашто, надам се да то није намерно учињено, то није нарочито нагласио у свом говору на Скупштини УН, да је нелегална одлука Суда БиХ о кажњавању, због вербалног деликта, господина Милорада Додика, председника Р. Српске, и да је Кристијан Шмит лажни, није га на ту функцио поставио СБ УН, високи комесар (или како се то већ зове), било какви представник било којег надлежног органа УН. То је еклатантно кршење међународног права и нацистичко кажњавање некога ко се том супроставља. Чак и по међународном праву шарлатан Кристијан Шмит би морао да буде кажњен због лажног представљања и нацистичког угњетавања Срба у Републици Српској ...То је једина замерка фантастичном говору пред Скупштином УН нашег председника господина Александра Вучића ...

IMG_5454.jpeg

Evo svi srecni i zadovoljni posle istoriskog govora Ace Srbende

Александар Вучић је само марионета жутих.

Са једне стране виче "Србија", а све ради по налогу центара моћи из иностранства како би продао Косово и Метохију, ослабио српску економију и уништио српске националне интересе у садејству са Сорошем, Еди Рамом и Куртијем, мужем његове пословне партнерке којој је подарио Електропривреду Србије.

sto da gubim vreme i slusam govor lazova..
Ти проводиш време ћурликајући, пумпајући и блокирајући Србе и Србију ...Чудна некаква логика најобичније зврндова и лажова ..

Жао ми је што председник Србије, господин Александар Вучић, , не знам зашто, надам се да то није намерно учињено, то није нарочито нагласио у свом говору на Скупштини УН, да је нелегална одлука Суда БиХ о кажњавању, због вербалног деликта, господина Милорада Додика, председника Р. Српске, и да је Кристијан Шмит лажни, није га на ту функцио поставио СБ УН, високи комесар (или како се то већ зове), било какви представник било којег надлежног органа УН. То је еклатантно кршење међународног права и нацистичко кажњавање некога ко се том супроставља. Чак и по међународном праву шарлатан Кристијан Шмит би морао да буде кажњен због лажног представљања и нацистичког угњетавања Срба у Републици Српској ...То је једина замерка фантастичном говору пред Скупштином УН нашег председника господина Александра Вучића ...
pred faktima je morao gospodin Vucic da cuti

nije ti UN seoska zadruga pa da uz pivo se psuje "pomahnitali, krvolocni, nacisticki, zlocinacki, imperijalisticki genocidni zapad i amerika koji mahnito nasrucu na nevinog plemenitog duhovnog humanitarnog andjela - Dodika"

pred faktima je morao gospodin Vucic da cuti

nije ti UN seoska zadruga pa da uz pivo se psuje "pomahnitali, krvolocni, nacisticki, zlocinacki, imperijalisticki genocidni zapad i amerika koji mahnito nasrucu na nevinog plemenitog duhovnog humanitarnog andjela - Dodika"
Ко је то, када и где јавно изјавио ...Зашто лажеш?

Klasično palamuđenje. Sve neka opšta mesta: "svet je podeljen", "treba više dijaloga", "mir je najveća vrednost", "Srbija je most između istoka i zapada"...

Nigde zalaganje za ZSO, progon Dodika nije ni spomenut... koga briga za sve to.

Ali je bitno da se izreklamiran EXPO. To je zapravo bila i cela poenta govora.

Znači, nije išao tamo kao predsednik države već kao komercijalista koruptivnog projekta.

Ко је то, када и где јавно изјавио ...Зашто лажеш?
ja sam to izjavio pred zadrugom, bio tu pokojnog Mitra Pavle, bio je ludi Stojan sto je pjan zapalio Nikoli seno 1987me, bila tu Ljubinka, prodavacica u zadrugi, njen muz Ostoja, i jos 2-3 kojih se ne secam
i sad da se izvinis sto nazivas postene ljude lazovima

Опет лажеш јер немаш ни један доказ да нам предочиш, где, када и због чега ...

Ја сам га лично чуо кад је испред задруге причао све то, кад се напио са локалним клошарима и Чедом Јовановићем.

А после је Чеда кренуо да смара о времену кад је био млад. Помињао неког Зорана, па неке бомбе испод кола, а онда кренуо улицом, па га зауставио лично отац Оље Бећковић са Б92 и рецитовао му своје стихове док је Чеда бившој жени показивао своје трбушњаке и причао о промени парадигме стварности.

Ти проводиш време ћурликајући, пумпајући и блокирајући Србе и Србију ...Чудна некаква логика најобичније зврндова и лажова ..
najveci izdajnik i lopov u istoriji Srbije

Nije to Vučić slučajno izostavio da kaže o nelegalnom Šmitu (koji nije izabran u SB UN) propustio je namerno to da kaže u UN-u jer je Vučić izdajnik
EqR0_ptXcAUUigO.jpg

Najvažnija stvar koja se danas u vezi BiH i Republike Srpske mora i treba PONAVLJATI KAO PAPAGAJ je to je DA JE ŠMIT NELEGITIMAN JER NEMA ODOBRENJE SB UN i to stalno ponavljati. Priče o ugroženosti Strba i ko je kome od BiH i RS sudova šta rekao su gluposti koje skreću temu

Takođr posle govora u UN kada je bilo glasanje za Genocid u Srebrenici sam zaključio da je Željka Cvijanović izdajnik i treba je se kloniti posle toga i mora da bude na oku Srpskih DB službi
108792_t-vucic-cvijanovic-banjaluka_f.jpg 325603585_893211675344973_7841979159354316913_n.jpg

Jer u 15-min govoru u UN je Cvijanovića propustila da 15 puta kaže da je izaslanik BiH Lagumdžin prekršio Dejton jer nema prava bez konsenzusa 3 naroda da glasa za Rezoluciju o Srebrenici i nema pravo da predlaže Rezoluciju o Srebrenici i da je to kršenje Dejtona i da Republika Srepska ima prava na otcepljenje posle toga, imala je 15 minuta i mogla je 15 puta da to ponovi i da to odjekne i ostane u ušima prisutnih u UN sali i ishod glasanja u GS UN bi sigurno bio mnogo povoljniji-
Ali glupaća je potrošila 15 min govora u UN da priča neke gluposti, a to oko konsenzusa 3 naroda u BiH i Lagundžinovog kršenja Dejtona je samo promrmljala nekoliko sekundi, od tad smatram da je izfdajnik ( u stvari nije ni pomenula kršenje Dejtona nego samo promrmljala da bez konsenzusa 3 naroda ne može BiH da predlaže rezoluciju i to je rekla nekoliko sekunda i svih ostalih 15 min pričala gluposti i potrošila dragoceno vreme u UN koje se više ne pruža)

Nemam primedbi, ali ja sam gradjanin i mogu da kažem da su Ujedinjene Nacije sramota za civilizaciju, a to se vidi iz toga što niko nije smeo da kaže da su krokodilske suze nad ukrajincima i palestincima, bruka....Vučić to nije mogao da kaže, a verovatno ni drugi....
Rudar i tramp ladno žale vojnike u ratu koji su proizveli oni zbog svojih interesa, a čak ne pokazuju ni nameru da sa rusima sklapaju mir....Treba li da pozdravimo dvoličnost ubica i lažova ili da čekamo koga će sledećeg da napadnu aktuelnim NATO (odbrambenim) sistemom?
Jasno je da ceo svet čeka da Kinezi, Rusi, Brazil, Iran nateraju ameriku, a sa njima i engleze i evropske monarhije da se uklope u pravila Ujedinjenih nacija....

Back