Moja je draga najbolja, andjeo dobrog naboja...

da, ali su ipak ostali zajedno. nije djole bas toliki naivko...znao joj je na sred stranda razvaliti samarcinu da je sve zvecalo..e sad, ako lazu mene i ja lazem vas: ))
ima veza i vezica koje funkcionisu na principima i na nacin koji je nama ostalima potpuno neshvatljiv i neprihvatljiv. tuku se, pljuju, samaraju, karayu okolo, a ostaju zajedno "dok nas smrt ne rastavi"...i kad ih pitas kako zasto...slegnu ramenima izgovarajuci se na...ljubav?!

A ja bas nista ne znam o njegovom odnosu sa zenom. Jbote kako ja ne pratim ovaj nas "jet set", ali ko zna zasto je to dobro.:aha2:

Tu pricu zna svako od vraga do popa:hahaha: Opstaju zahvaljujuci simbiozi koja vlada izmedju jedne provincijalke koja je zaobilaznim putem stigla do cilja uz mnostvo kopromisa i jednog talentovanog umetnika teske bete koji je uskracen za sve ostale stvari .On trpi njene hirove ona istrpi polupanu njokalicu i kratkotrajne izlive besa doticnog kada dara previrsi meru i kad je uhvati u korpus delikt situaciji.

Tu pricu zna svako od vraga do popa:hahaha: Opstaju zahvaljujuci simbiozi koja vlada izmedju jedne provincijalke koja je zaobilaznim putem stigla do cilja uz mnostvo kopromisa i jednog talentovanog umetnika teske bete koji je uskracen za sve ostale stvari .On trpi njene hirove ona istrpi polupanu njokalicu i kratkotrajne izlive besa doticnog kada dara previrsi meru i kad je uhvati u korpus delikt situaciji.

to ti pricham, boles':lol:

Ma jok oni se tako vole:hahaha:To je tipicna sema ljubavi jedne kurolomke i bete papuchara.
Sad si me malo zaintrigirao.:think:
Sta bi on po tebi trebao da uradi da ne bude beta papuchar i da bude ta vasa alfa :roll:?
Mislim, sada beta papuchari cak i biju svoje zene?z:shock:
A po nekoj logici zene trebaju da biju njih, jel da?;)

Sta bi ti uradio da si kojim slucajem na njegovom mestu? Ajde da te vidimo.

Bile su pre zanimljive price gde se doticna naflekana Olivera pravdala da je imala alergijske napade pa je toboz brizni Djole dopremao u hitnu da bi joj pruzili pomoc.
U to vreme jedan nas stariji kolega je bio dezuran i iz prve ruke nam je ispricao tu tragikomendiju.
Elem Djole je pratio svoju draganu onako tajno po varosi gde se ta ista smuca i posto mu je zamakla u kucu naseg lokalnog badze koji je elem i sin lokalnog budze i sa kojim se nije pametno kaciti ni po kom osnovu Djole je poput pravog fenjerasa cekao da se isti izdivlja i iskace posteno po njegovoj Olji .Kad je trcenje zavrseno i kad se doticna konacno zasitila i krenula domu svom gnevni Djole je sacekao i oplavio od batina.Malko je preterao pa je morao budkvalno u besvesnom stanju da je dopremi do hitne pomoci.Tu je nastao cirkus jer kod cika doce ne moze da prodje prica o alergiji i anafilaksi.:hahaha:
Palo je malko mita i korupcije podmazivanja i sve sto sledi pa je nas kolega ipak sastavio neku obostrano prihvatljivu dijagnozu koja je pokrpila prijem na hitnu i koja je sluzbeno zavedena Olja je dobila obloge i lek protiv bolova a Djole jedan bromazepam .
Od ta doba kolega ima gratis karte za sve Djoletove koncerte .Kolega kaze da je Djole slab po pitanju zivaca kad njegovu dragu uhvati teranje pa mu je onako vaninstitucionalno preporucio da poradi nesto po tom pitanju

Sad si me malo zaintrigirao.:think:
Sta bi on po tebi trebao da uradi da ne bude beta papuchar i da bude ta vasa alfa :roll:?
Mislim, sada beta papuchari cak i biju svoje zene?z:shock:
A po nekoj logici zene trebaju da biju njih, jel da?;)

Sta bi ti uradio da si kojim slucajem na njegovom mestu? Ajde da te vidimo.

Beta ne moze nikada biti alfa i tu pomoci nema lek za papucare ne postoji i to je neizleciva bolest.
Ja sam Alfa tako da ne mogu biti nikada na mestu jedne sonjave bete pa su mi samim tim i njihove papucarske nevolje nepoznate.
Ja sam taj koji bira zene i koji ih trpa , one zamnom pate a ne ja za njima zene su za mene potrosna i lako dostupna roba najsire moguce potrosnje.
Zene koje tretiras muski nikad nemaju potrebu da se muvaju okolo i da se tucaju sa strane jer im je njihov povrsan um tada zaokupljen samo sa tobom.
Njihov primitivan procesor jednostavno nije kadar da se bavi sa takvom komplikacijom:hahaha:

Djole je poput pravog fenjerasa cekao da se isti izdivlja i iskace posteno po njegovoj Olji.
A sta bi ti uradio? Uleteo i tukao se ko manit? Evo zamislimo da tip nije lokalni mafijoza. Da li bi se tukao sa njim?

I cisto kada je pesma u pitanju, on je peva sa svojom cerkom. Moguce je i da je ta pesma neki pokusaj da mu se cerka progura u svet "dzet seta", a ne oda njegovoj Olji.

- - - - - - - - - -

Beta ne moze nikada biti alfa i tu pomoci nema lek za papucare ne postoji i to je neizleciva bolest.
Ja sam Alfa tako da ne mogu biti nikada na mestu jedne sonjave bete pa su mi samim tim i njihove papucarske nevolje nepoznate.
Ja sam taj koji bira zene i koji ih trpa , one zamnom pate a ne ja za njima zene su za mene potrosna i lako dostupna roba najsire moguce potrosnje.
Zene koje tretiras muski nikad nemaju potrebu da se muvaju okolo i da se tucaju sa strane jer im je njihov povrsan um tada zaokupljen samo sa tobom.
Njihov primitivan procesor jednostavno nije kadar da se bavi sa takvom komplikacijom:hahaha:
Probaj ozbiljno da odgovaras na pitanja umesto sto pricas kako si neki veliki baja i alfa.:roll:
Sta bi uradio da si na Djoletovom mestu?

Mada, sudeci po svemu kod tebe :neutral:, ti verovatno i jesi bio na Djoletovom mestu, ali verovatno nisi imao hrabrosti da isprebijas nekog.;)
Pa se tvoje busanje u prsa svelo na forum i price o polovnjacama.:hahaha:

A sada reci da nije tako ;), ali ne meni vec sebi.;):)

- - - - - - - - - -

Cerka mu se uveliko razvlacila po gradu valjda je to genetika na mamu.:hahaha:Naravno i ona se udala za sonjavca koji je teska beta Sadam slinavko su ga zvali u skoli :hahaha:
Pa sta fali da se razvlaci po gradu? Voli devojka zivot i muskarce!;):)

Moja je stara skola, radi kucne poslove i ne zvoca zbog toga, to shvata kao nesto sto se podrazumjeva.

Zaposlena je, cak ni smece ne izbacujem.

alal vera, majstore!

Metiljavi Balasevic napisa ovaj stih a zenu su mu za to vreme po gradu razvlacili mangupi sve u sesnaest tako da to dovoljno govori o Djolu ali i postavljacu teme.:hahaha:

Sta to govori o postavljacu teme?

pobogu covece, nije valjda da slusas panonskog govnara?:eek:

Back