MOJA JE BOJA ...ZEMLJANA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

MOJA JE BOJA ...ZEMLJANA

Da li se borimo ili ne?
Šta znači ta borba?
Biće mnogo teško i bez garancija
Borimo se...

Dokle?
Dokle to dostojanstvo življenja jednog Psa dozvoljava

Moja je boja .....zemljana
U zemlju odlazi moja poslednja odluka
Sudija sam...svojoj ljubavi
Dok ona pokorno dželata svog čeka
Takva je ljubav....ljubav za veka :heart:

Ovo može da razume samo onaj ko je kroz to prolazio,
a svaka reč je suvišna kad je u pitanju život.
Zato : :zag: :heart:
306543_538007599557385_350294940_n.jpg

Poslednja izmena:
zxy;bt230362:
Teško je...razumem te
nema drugo nego pustiti
da vreme učini svoje..:(:think:

Vreme? Vreme ne čini ništa
Ono ne znači ništa druže za mene
sve vrednosti koje ja cenim su bezvremene
i uvek sa 100% mene...posebno ljubav
bez obzira da li je dvonožna ili četvoronožna
zato što je svaka moja ljubav bazirana na poštovanju
zato ne umiru....vreme....za mene ne znači ništa :(
hvala Z

Poslednja izmena:
smeh;bt230388:
Svaka ljubav je posebna. i Velika.
Ova je baš, baš posebna...
I baš, baš velika...
I prelepa... čak i kad boli.
Vreme samo učini da naučimo da sa tim živimo...

Bogu fala ima šta i da boli
Da, naučimo da su sve naše ljubavi, ko god to bio, uvek tu sa nama
i kada nas život pregazi one dodju i svaka ti pokaže najlepši deo sebe
kaže..."vidi, pogledaj ovamo.....vidi lepo ...vidi postojanje, vidi sebe...ovo si ti...ovo sam ja......ovo smo svi mi.....ovo je vredno....ovo sam te naučio/la".....i okreneš pogled u pravcu lepog, vrednog, stvaranja i osećaš se posebnim, snažnim od siline istinite ljubavi i poštovanja ljudi i životinja......isto a različito....sve naše ljubavi smo mi u svim vremenima :zag:

Kiki_GNR;bt230392:

Kiki......:hvala:.....:sad2::sad2::sad2:
:heart:
Borili smo se....ali se naša nežnica umorila....a oči....ostale iste...sva je u očima koje me gledaju i znaju....i pričaju...i..
Sad su moje devojke skupa.....trče poljem zdrave i jake....za par sekundi postanu dve bele tačke u daljini...mirisi ih vuku, nagon... dok Maca i ja sedimo na uvrati, pušimo i čekamo, nekad pričajući, nekad ćuteći, u zelenom prostranstvu mira da se zadihane vrate.....smiraj za duše..ljudske i kereće....
Sva moja M...zauvek....:sad2: :heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt230395:
Kiki......:hvala:.....:sad2::sad2::sad2:
Borili smo se....ali se naša nežnica umorila....a oči....ostale iste...sva je u očima koje me gledaju i znaju....i pričaju...i..
Sad su moje devojke skupa.....trče poljem zdrave i jake....za par sekundi postanu dve bele tačke u daljini...mirisi ih vuku, nagon... dok Maca i ja sedimo na uvrati, pušimo i čekamo, nekad pričajući, nekad ćuteći, u zelenom prostranstvu mira da se zadihane vrate.....smiraj za duše..ljudske i kereće....
Sva moja M...zauvek....:sad2: :heart::heart::heart:

:sad2: Znam...prošla sam kroz to više puta u toku života, od malih nogu, a zadnji put pre malo više od godinu
dana sa mojom Mašom :sad2:
Samo je majčinska i pseća ljubav bezuslovna i večna.
Ljubav sa velikim prvim slovom. :sad2:

Poslednja izmena:
Pronasla sam ga na groblju, malo, baceno, teturavo, skoro na izdisaju...Svi su prolazili a niko se obazirao, samo cuskao ili okretao glavu...
Uzeh najlon kesu, stavih na ruku i podigoh ga...Danima sam ga negovala, postao je divan psic, stvorenje cije oci su bile lepse od svake zvezde, ljubav jaca od svake stene...

Jednom je neko zaboravio da zakljuca kapiju, cula sam samo malo buke i skamukcanje...

Lezao je bez zivota u mojim rukama, s mojim srcem koje je kucalo umesto njegovog..
Nikad, nikad dok zivim necu ga prezaliti ni zaboraviti...Koliko mi tuge stvara svaki odlazak na groblje zbog onih koji tamo leze, bol mi pricinjava i secanje....

Svako dobro, draga moja, i ne zaboravi: Dala si puno, to puno je tamo negde i u tvom srcu, nije mrtvo...

Kiki_GNR;bt230397:
:sad2: Znam...prošla sam kroz to više puta u toku života, od malih nogu, a zadnji put pre malo više od godinu
dana sa mojom Mašom :sad2:
Samo je majčinska i pseća ljubav bezuslovna i večna.
Ljubav sa velikim prvim slovom. :sad2:

Mnogo....mnogo sam ispisala o ljudima koji su moje ljubavi i moje tuge....neki su tu, neki nisu....i još ću....mnogo ....mnogo sam ispisala o psima koji su moje ljubavi ...mnogo reči o toj ljubavi, vezi.....i još ću....samo da odmorim tugu:heart:

Poslednja izmena:
*BILJA*;bt230416:
Pronasla sam ga na groblju, malo, baceno, teturavo, skoro na izdisaju...Svi su prolazili a niko se obazirao, samo cuskao ili okretao glavu...
Uzeh najlon kesu, stavih na ruku i podigoh ga...Danima sam ga negovala, postao je divan psic, stvorenje cije oci su bile lepse od svake zvezde, ljubav jaca od svake stene...

Jednom je neko zaboravio da zakljuca kapiju, cula sam samo malo buke i skamukcanje...

Lezao je bez zivota u mojim rukama, s mojim srcem koje je kucalo umesto njegovog..
Nikad, nikad dok zivim necu ga prezaliti ni zaboraviti...Koliko mi tuge stvara svaki odlazak na groblje zbog onih koji tamo leze, bol mi pricinjava i secanje....

Svako dobro, draga moja, i ne zaboravi: Dala si puno, to puno je tamo negde i u tvom srcu, nije mrtvo...

Prelepo i bolno :zag:
Nije mrtvo.....sve moje ljubavi, dvonožne, četvoronožne i biljne prosto žive u meni...i one od pre 30-40 godina....i ove sad....živeće i posle mene, u ovoj knjigici, u hiljadama fotografija....sve moje ljubavi su obale draga gde dodjem da odmorim dan, da udahnem i odahnem, da obnovim snagu posle svake runde života.
Sve moje obale su obale ljubavi.....druge ne priznajem jer ih ne prepoznajem

Zdravo. Iskreno da ti kazem, ne citam blogove pa tako nisam ni ovaj procitao blog, stvarno se divim ljudima koji to citaju i pisu, toliko su inteligentni da ne znam sta bih da bih vreme uzaludno trosio na citanje necega sto nema nikakve veze sa stvarnim svetom nasuprot mekih srca i pesama. Pozdrav, ukoliko me ne znas to sam ja, Don_Georg, bio sam nesto zauzet oko pronalazenja posla pa opet nista.

Back