Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.720
Na to sam i mislio,postavljam fotke ovde sa detaljnim opisom emocija!Evo jedne njene fotke sa messengera

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na to sam i mislio,postavljam fotke ovde sa detaljnim opisom emocija!Evo jedne njene fotke sa messengera
pa da, do goriva je-Jeste udata bogumi a kao i svaki pravi Srbin imam svoj avion u garaži,nego ne valja ovo naše gorivo pa neće da pali.Do marta ću valjda filtrirati gorivo pa ću da letim ko tica!![]()
Letiću u martu i bez goriva ako bude trebalo,sve u fazonu uradi sam.Do marta čuvam i glancam svoj avion u garaži!pa da, do goriva je-
kad dođe mart, gorivo ti neće ni trebati![]()
Baš tako i kao što rekoh zahvalan sam jednoj društvenoj mreži, ali opet ljudi ko ljudi znaju dosta zloupotrebljavati i društvene mreže iz jednog ili drugog razloga.Lično ne volim društvene mreže a na Krstarici sam uglavnom aktivan na fotografijama.Pozdrav i svako dobro!Činjenica je da je sada u vreme društvenih mreža mnogo lakše pronaći izgubljene kontakte - kako porodične tako i među prijateljima...
Hvala lepo na lepim rečimaSvaka čast Duki!
Verujem da je ovo novo poglavlje u vašim životima!
Lepo i radosno!
Obećao sam da ću javiti kako je prošao susret moje kći i mene tako da uz nekoliko fotki bih samo dodao da nema tih reči koje bi mogle ovaj susret opisati.Što se mene tiče možete zaključati ovu temu jer napokon sam držao svoju kći u zagrljaju.Hvala svima koji su me podržali i pratili ovu temu!Pozdrav svima!
Obećao sam da ću javiti kako je prošao susret moje kći i mene tako da uz nekoliko fotki bih samo dodao da nema tih reči koje bi mogle ovaj susret opisati.Što se mene tiče možete zaključati ovu temu jer napokon sam držao svoju kći u zagrljaju.Hvala svima koji su me podržali i pratili ovu temu!Pozdrav svima!
E to je ljubav...srecno vam bilo svakog danaObećao sam da ću javiti kako je prošao susret moje kći i mene tako da uz nekoliko fotki bih samo dodao da nema tih reči koje bi mogle ovaj susret opisati.Što se mene tiče možete zaključati ovu temu jer napokon sam držao svoju kći u zagrljaju.Hvala svima koji su me podržali i pratili ovu temu!Pozdrav svima!
Hvala ti!!!E to je ljubav...srecno vam bilo svakog dana