NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
 - 6.415

tvoja drugarica je prestroga,i prema drugima i prema sebi
sta kaze komsija?

sta kaze komsija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je bre afro ,moj komsija u poslednje vreme samo odhebava![]()
tvoja drugarica je prestroga,i prema drugima i prema sebi
sta kaze komsija?
Твоја тумачења су потпуно излишна.![]()
aha,a cija su bitna?mislim cemu onda pisanje?

Znate da moja drugarica ima decka i tako to...
I on sad pegla kosulju za poso svako jutro, mora drugarica naravno kaze aha i kulira...
I juce joj napravio kafu budibogsnava i ona trazila drugu i rekla mu-moram da te naucim da pravis kafu. Tek on njoj- moram da te naucim da mi peglas kosulje
Kakvo je ovo pustanje krilca, odma to mora da se sasece u korenu![]()

Moja drugarica ide napolje..

tako
sad cemo da napravimo svinjac od foruma
![]()

))Moj komšija, u narodu poznat kao Moja Drugarica, dobio je danas 200 evrića na kontu krvnog srodstva sa darodavcem.
Komišja je toliko hvalio velikodušnost darodavca da se sam sebi smučio.
Bemte, komšo, licemorenog, kaži "Hvala" i ne podilazi više darodavcu.

tako je!odmah dresura,to kad se navikne posle ne mozes da se vratis na prvobitno
ozbiljno,mada vidim da znas i sama
moj komsija svojoj zeni pegla kosulje i proklinje dan kad se odao da zna da pegla![]()

Mozda oce opet da se zeni?dobro je dok su sive, a ne napred zuto pozadi braoncrnogorac iselio zenu.sad sav sretan.al zasipa moju drugaricu porukama tipa,kako da operem gace.sta znaci da ukljucim na 60 stepeni...zasto su mi bele gace sive i tako...
moja drugarica nije bas planirala da bude domacica u dve drzave![]()

znamo...i posto ja redovno sanjam najraznovrsnije stvari, jedna od njih je bila i ti se udajes a mi forumasi ti dosli na svadbu. eto cisto da znasZnate da moja drugarica ima decka i tako to...
I on sad pegla kosulju za poso svako jutro, mora drugarica naravno kaze aha i kulira...
I juce joj napravio kafu budibogsnava i ona trazila drugu i rekla mu-moram da te naucim da pravis kafu. Tek on njoj- moram da te naucim da mi peglas kosulje
Kakvo je ovo pustanje krilca, odma to mora da se sasece u korenu![]()

pa nije bas toliki kretenNe daj se smokvina drugariceMozda oce opet da se zeni?
dobro je dok su sive, a ne napred zuto pozadi braon![]()

crnogorac iselio zenu.sad sav sretan.al zasipa moju drugaricu porukama tipa,kako da operem gace.sta znaci da ukljucim na 60 stepeni...zasto su mi bele gace sive i tako...
moja drugarica nije bas planirala da bude domacica u dve drzave![]()