Moja drugarica

tako je bre afro ,moj komsija u poslednje vreme samo odhebava :super:

...ma idi bre, kad cujem sta sve ljude snalazi i kako im se zivot u trenu okrene za 360 stepeni, a do juce planirali svasta nesto...odma me stid sto mi svasta nesto fali...da se
razumemo, imam i ja tih nekih boljki svakakvih, ali su i one Bogu hvala u odnosu na neke ko maciji kasalj....samo da se svako jutro probudim da me nista ne boli i da su mi
deca zdrava...ostalo....pa ako je srece bice, ako ne bude, nije ni vazno....obrni okreni dodjem do onog "nije sreca para puna vreca"....

Moj komšija, u narodu poznat kao Moja Drugarica, dobio je danas 200 evrića na kontu krvnog srodstva sa darodavcem.
Komišja je toliko hvalio velikodušnost darodavca da se sam sebi smučio.
Bemte, komšo, licemorenog, kaži "Hvala" i ne podilazi više darodavcu.

Znate da moja drugarica ima decka i tako to...
I on sad pegla kosulju za poso svako jutro, mora drugarica naravno kaze aha i kulira...
I juce joj napravio kafu budibogsnava i ona trazila drugu i rekla mu-moram da te naucim da pravis kafu. Tek on njoj- moram da te naucim da mi peglas kosulje
Kakvo je ovo pustanje krilca, odma to mora da se sasece u korenu:zper:

I on sad pegla kosulju za poso svako jutro, mora drugarica naravno kaze aha i kulira...
I juce joj napravio kafu budibogsnava i ona trazila drugu i rekla mu-moram da te naucim da pravis kafu. Tek on njoj- moram da te naucim da mi peglas kosulje

tako je!odmah dresura,to kad se navikne posle ne mozes da se vratis na prvobitno
ozbiljno,mada vidim da znas i sama
moj komsija svojoj zeni pegla kosulje i proklinje dan kad se odao da zna da pegla :dash:

Moj komšija, u narodu poznat kao Moja Drugarica, dobio je danas 200 evrića na kontu krvnog srodstva sa darodavcem.
Komišja je toliko hvalio velikodušnost darodavca da se sam sebi smučio.
Bemte, komšo, licemorenog, kaži "Hvala" i ne podilazi više darodavcu.

onda jedna za tvog komsiju
40400-522fb356d78b18234dcef7a8d557a6dd.jpg

tako je!odmah dresura,to kad se navikne posle ne mozes da se vratis na prvobitno
ozbiljno,mada vidim da znas i sama
moj komsija svojoj zeni pegla kosulje i proklinje dan kad se odao da zna da pegla :dash:

Ma necu da mu peglam, ne peglam ni svoje:rumenko:
A sto voli da mi sapuce mojoj drugarici na njegovim hijeroglifima, ne moze drugarica ni da zapamtim ni jednu rec... Kad ga pita sta to znaci, samo se smeska...I mnogo je hot u toj opeglanoj kosulji.
Ali ipak necu da peglam:mrgreen:

crnogorac iselio zenu.sad sav sretan.al zasipa moju drugaricu porukama tipa,kako da operem gace.sta znaci da ukljucim na 60 stepeni...zasto su mi bele gace sive i tako...
moja drugarica nije bas planirala da bude domacica u dve drzave:roll:

znamo...i posto ja redovno sanjam najraznovrsnije stvari, jedna od njih je bila i ti se udajes a mi forumasi ti dosli na svadbu. eto cisto da znas :mrgreen: :lol:

crnogorac iselio zenu.sad sav sretan.al zasipa moju drugaricu porukama tipa,kako da operem gace.sta znaci da ukljucim na 60 stepeni...zasto su mi bele gace sive i tako...
moja drugarica nije bas planirala da bude domacica u dve drzave:roll:

ne daj se bre smokvo
kazi mu da tu romantiku oko sivih gaca delis sa muzem, a da njega hoces da zamisljas u tangama :zper:

Back