Skydancer
Elita
- Poruka
 - 23.426

Meni one stvarno jesu bjutiful
Mnogo vise nego one napunjene silikonima
I meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni one stvarno jesu bjutiful
Mnogo vise nego one napunjene silikonima
 ostaću lepa u starosti 
Sad me pitas kad moram da idem![]()
 ma mani, tamo ćeš se i onako vratiti 

Moja drugarica se jako naljutila na svekrvu. :evil. Ali ne sme ovde da piše o tome, jer će joj neko reći da olajava ženu iza leđa. Kada raspravi s njom, ako i dalje bude ljuta, pisaće onda.
eee, to sad smokva sa zakasnjenjem shvata ono sto smo mi davno rekli..Ne razumem cemu ovakvi postovi![]()

eee, to sad smokva sa zakasnjenjem shvata ono sto smo mi davno rekli..![]()

ma ako vam je govorenje stoko i kretenu normalna stvar u porodici i ako se posle toga svi radosno smejete,onda mozes.moras bre domacice da pratis temu,sta se sme,sta se ne sme![]()

a tek kad razradimo .... Neka ZD, TD bolje napiše , bezbolnije jepfff, boilje da nam kazes nego da pogadjamo.
jer to sto mi mozemo da smislimo...![]()

a sta kazes da otvorimo temu? sta je sve moglo da posvadja zd sa sveki?![]()
a sta kazes da otvorimo temu? sta je sve moglo da posvadja zd sa sveki?![]()

Postoje samo dva moguca razloga: odnos prema njenom sinu i odnos prema sinovoj imovini/rasipnistvo etc![]()

Mi to porodicno svratiliJu! Kakav flashback!
Lepo sto ste navratili / vratili se.![]()

ama smisloicemo nesto da yakukuljimo, a da ipak svi znaju o cemu se radi.....ali nesmemo o drugim korisnicima
možda da otvorimo temu o samoj sveki ona nije forumaš ili je možda postala pa odatle svađa

ma da.,..ipak si ti musko, tvoj moyak ne moye da dobaci sve finese svekrvsko-snajkinskih odnosaPostoje samo dva moguca razloga: odnos prema njenom sinu i odnos prema sinovoj imovini/rasipnistvo etc![]()

pa porodicno otisli, porodicno svratiliiMi to porodicno svratili![]()