Moja drugarica

Svasta moze biti razlog.
Ali nekako mi je najbezbolniji da se jednostavno putevi razidju, ljudi se menjaju sve do momenta da se toliko promene da nestane ono zajednicko sto ih je nekada spajalo, i to se nedesava sporo nego bas odjednom. Ona ima novi posao, nove kolege, price, drugacije uklapanje slobodnog vremena a ti si mozda ostala na istom. Meni se to mnogo puta desavalo. Jednostavno prestanu da ti odgovaraju neki ljudi, odjednom i eto...to se mora nauciti podneti.
Inace, ako si joj se vec javila vise od 3 puta poslednja nema vise potrebe, ako ona bude imala zelju da se druzite zvace te, a kada se vidite naravno da cete se licemerno javiti jedna drugoj...Ja ne znam kakvi su vasi odnosi, ako ti je ona bas, bas, da naglasim bas najbolja ili jedina drugarica pitaj da se nadjete i popricate o tom prekidu komunikacije a ako i to odbije nek ide zivot. :D

Ovo i nije tako retko, ljudi danas ne cene prijateljstvo, mnoge ne bitne i prolazne stvari stavljaju ispred....Ovo sto se desava kuglici zapravo veoma je cesto...Cesto se ljudi udalje i u zivotu krenu razlicitim putevima, a ako zele da se spasi prijateljstvo mora da postoji interakcija, i da to obe/oboje... zele... :)

Sta raditi kad vidis da prijatelj pocne da te izbegava?Celo leto smo se vidjale,zezale,isle jedna kod druge,zvala me cesto na mob i sve to.Pocela je da radi i tad smo se vidjale kad je imala vremena i zavisi od smene.Poslednji put smo se videle krajem septembra,kad god sam je pitala dodji kod mene,da idemo na kafu,te bolesna sam,radim nemam vremena toliko radi da 3 ,4 meseca ne moze da izdvoji.Na fb uvek vidim da je tu i nejavi mi se nikad prva cesto to radim ja.Sta se to desava??:sad2:
Ljudi se spontano zblize, a spontano se i udalje.
Dok ima volje sa obe strane da se druze, zauzetost ne moze biti bas toliki problem.
Mislim da ne treba traziti razlog. Da je nesto konkretno u pitanju i da je druga strana htela da kaze o cemu se raid, rekla bi.
btw, sto vise insistiranja sa jedne strane, tim je ta osoba odbojnija.
Prijateljstva nastaju spontano, niko ne zna zasto, kao kada se zaljubimo, a ponekad tako i nestaju.

Sta raditi kad vidis da prijatelj pocne da te izbegava?Celo leto smo se vidjale,zezale,isle jedna kod druge,zvala me cesto na mob i sve to.Pocela je da radi i tad smo se vidjale kad je imala vremena i zavisi od smene.Poslednji put smo se videle krajem septembra,kad god sam je pitala dodji kod mene,da idemo na kafu,te bolesna sam,radim nemam vremena toliko radi da 3 ,4 meseca ne moze da izdvoji.Na fb uvek vidim da je tu i nejavi mi se nikad prva cesto to radim ja.Sta se to desava??:sad2:

Vara te sa drugom drugaricom

Ako je oducila da nastavi dalje bez tebe - srecan joj put! Ocigledno da joj vise nisi potrebna kao prijatelj, cim te toliko izbegava i izmislja izgovore...
Mada ne kapiram i ako je tako, mogla je lepo da ti kaze da ne zeli da se druzite vise zbog toga i toga, a to povlacenje i ignorisanje je bas bedno.
Naci ces vec nekoga ko ce te ceniti i biti tvoj pravi prijatelj, ne sekiraj se. ;)

imala sam i ja takve *da se ne javlaju, a ja ne znam šta je u pitanju
ebiga
to znači da i nije neka drugarica bila
no idemo dalje, ima još ljudi sa kojima mogu da se družim

Mozda si joj dosadna. Mozda je ljubomorna na tebe..postoji milion razloga zasto te izbegava.
Izvini Kuglice, ako mi je promaklo...negde si možda odgovorila na ovo pitanje: Da li si je pitala o čemu se radi?
Ako ne želi da ti odgovori ili nešto mulja,prihvati da je i bolje sto se sve tako zavrsilo.
A ako se opet pojavi sva puna entuzijazma za ponovno druženje,ako si ti i dalje raspoložena,budi oprezna i ne zaboravi da je prevrtljiva.

nadji posao a ako ne zeli sta se smaras

Dešava se to da treba da nadješ novu drugaricu.

Ljudi imaju mnogo manje prijatelja nego što zaista misle.

Često se srećem sa takim situacijama.

Back