Moja borba i moj hod po litici - volela bih misljenje vase

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, i znas sta je cudno i zabrinjavajuce...zene uopste nema da se pojavi...:eek:

Ljudi, žena jeste u očaju, ali nije za nju baš sve izgubljeno....radi hvala bogu, dete joj je zdravo, muž ispunjava obaveze (navela u postu), ima visok kredit, imaju ih i mnogi drugi...javi će se kada bude imala pristup internetu, nema ga kod kuće (navela u postu)....

Off ali neizbezno...

Koliko kokoski (same ce se prepoznati) na jednom mestu, koje kljucaju u jedno te isto zrno non stop!!
Da li ste ikada cule za solidarnost, empatiju? Izreke "Ako ne mozes pomoci, ne odmazi", "Sto ne zelis sebi, ne radi drugima" i sl.?!
Umete li napisati jedan post bez predrasuda, provociranja, podhebavanja u mozak, dokazivanja svoje nadmoci i natprosecne inteligencije?
Zasto svaku temu (nebitno da li je istinita ili ne) morate shebati vasim tupavim kokodakanjima, egocentricnim ponasanjem, gordoscu, sujetom, bezobrazlukom, nevaspitanjem, gluposcu, debilizmom na kvadrat?

Da je postavila temu na pdf muskarci, verovatno bi bolje prosla...

Laprdate u prazno ko poslednje tjurke...:roll:

A zašto ti se muš odselio, preskočila si bitne detalje u svojoj priči?!
zebrice,a zasto mislis da je ovo bitan detalj?
i sad kao `preki sud` treba da odlucuje cija je krivica veca.bzv.
da li je tema `prava`,odnosno da li se osobi koja je postavila temu ovo uopste desilo,nebitno je....ali je tema svakako ok,jer tema je itekako realisticna,ja to najbolje znam.

Ispamovaste temu sve u 16, strašno
:lol: ja jutros iscitah temu,i stvarno sam se slatko ismejala.hvala svima:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back