- Poruka
- 4.419
Strani Rivotril kosta 150?
ahahahahahahah
Neka hvala ja ne hranim farmaceutsku mafiju davno sam ja njih batalila.
ahahahahahahah
Neka hvala ja ne hranim farmaceutsku mafiju davno sam ja njih batalila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ali zasto nesto piti ako je rizik da nestane i da dajes pare za lek i punis dzep nekome?Ja to nikako ne bih mogla.Ili dati lek koji je na listi i ok je ili vec resiti nekako.
Ja ne razumem. Najiskrenije, ne razumem.
neces da razumes![]()
Neću da se igram igre sujete. čoveče. Ako mi treba lek za moje dobro, šta me briga kome punim džepove jednom u sto godina sa 1000 dinara... Pa nije kao da ne dobijam ništa zauvzvrat.
Dobro vece svima. Nov sam ovde tako da se prestavim i opisem problem.
Imam 19 godina, zavrsio ekonomsku skolu, visok 185 tezak 75 kg.
Moj problem je kako bi jedno dvadesetak lekara reklo Anskioznost sa napadima panike i blaga depresija.
Moji simptomi su lupanje i preskaknje srca ( aritmija ) nekad puls ne pada ispod 110 otkucaja po sat , dva. Znojenje dlanova, drhtanje nogu , ruku , znojenje , toplotni udari u glavi.. ja vise ne znam sta da radim..
Dobio sam terapiju Seroxat i Ksalol pijem vec 6 dana i nikakav pomak.. cak su mi simptomi mozda i jaci..
Da kazem da imam i agorofobiju ne izlazim iz kuce jer se plasim da mi se nesto nesto i ne znam kako vise.
Ako neko ima iskustva neka podeli..
Radio sam 3x UZ srca nalaz uredan, radio Holter 24h nalaz uredan, radio UZ stomak nalaz uredan, krvna slika odlicna, pluca kod pulmologa odlicna, imam mali kamen u bubregu i cvoric na stitmoj ali nista posebno to nije..
Ne znam da l ovi lekovi treba da prorade sta je ovo ..dve godine se mucim ne znam kako dalje..
Hvala bam ljudi svima koji se ubaci na ovu temu.
P.S. ja i dalje mislim da meni srce nije u redu![]()
Haos
em krace drzi...duplo i ovako mu dejsto 4 sataMeni iskreno nije bilo blago 10mg Bensedina, budući da je to bio prvi lek tog tipa koji sam primila u životu.
Trik za ksalol: izmrvi ga i stavi pod jezik, neko mi reče da tako ima manje sedativno a bolje anksiolitičko dejstvo. Ja ga tako pijem, em brže deluje em manje obara, tj mene ne obara uošte.
I da, jesi proveravao želudac? Ne samo "deo želuca" ultrazvukom kako kažeš (šuplji organi se ne vide lepo na UZ), nego gastroskopija i test na Helicobacter?
Želudac ume da daje aritmije, a Helico je bakterija zbog koje ljudi umeju da završe kod psihologa....
Moja preporuka je moli se bogu redovno, pij prirodne čajeve za anksioznost, idi u krevet na vreme, radi vežbe disanja, tuširanje hladnom vodom ujutru,Dobro vece svima. Nov sam ovde tako da se prestavim i opisem problem.
Imam 19 godina, zavrsio ekonomsku skolu, visok 185 tezak 75 kg.
Moj problem je kako bi jedno dvadesetak lekara reklo Anskioznost sa napadima panike i blaga depresija.
Moji simptomi su lupanje i preskaknje srca ( aritmija ) nekad puls ne pada ispod 110 otkucaja po sat , dva. Znojenje dlanova, drhtanje nogu , ruku , znojenje , toplotni udari u glavi.. ja vise ne znam sta da radim..
Dobio sam terapiju Seroxat i Ksalol pijem vec 6 dana i nikakav pomak.. cak su mi simptomi mozda i jaci..
Da kazem da imam i agorofobiju ne izlazim iz kuce jer se plasim da mi se nesto nesto i ne znam kako vise.
Ako neko ima iskustva neka podeli..
Radio sam 3x UZ srca nalaz uredan, radio Holter 24h nalaz uredan, radio UZ stomak nalaz uredan, krvna slika odlicna, pluca kod pulmologa odlicna, imam mali kamen u bubregu i cvoric na stitmoj ali nista posebno to nije..
Ne znam da l ovi lekovi treba da prorade sta je ovo ..dve godine se mucim ne znam kako dalje..
Hvala bam ljudi svima koji se ubaci na ovu temu.
P.S. ja i dalje mislim da meni srce nije u redu
Haos