Moj utisci o forumu

velikizelenizmaj

Zainteresovan član
Poruka
205
Ja sam član ovog foruma već godinu dana i moji utisci su veoma, veoma pozitivni. I članovi a i moderatori ovog foruma su kulturni i fini, civilizovano se ponašaju i poštuju drugačije mišljenje od svog, za razliku od velikog broja drugih foruma gde vlada pristrasnost, bahatost i jednoumlje, kao što su Ana Rs, Parapsihopatologija, Znak Sagite i Matemanija Forum.

Upvote 0
Ja sam član ovog foruma već godinu dana i moji utisci su veoma, veoma pozitivni. I članovi a i moderatori ovog foruma su kulturni i fini, civilizovano se ponašaju i poštuju drugačije mišljenje od svog, za razliku od velikog broja drugih foruma gde vlada pristrasnost, bahatost i jednoumlje, kao što su Ana Rs, Parapsihopatologija, Znak Sagite i Matemanija Forum.

Znam za forume gde vlada jednoumlje i bahatost. Parapsihopatologija, Znak Sagite.. Ne znam ko je osnovao Matemaniju,ali nije ni važno.

Hvala za pohvalu kada je reč o Krstarici.

Sebe dozvoljavaju da budu hvaljeni a meni zaključali temu o gde se lepo i afirmativno piše o upisima forumaša.

Šta je to?

Pohvaljeni su i članovi, na prvom mestu

Mao Ce likes this

Генерално се слажем али око овога не. На Знаку Сагите пишу најпристојнији људи које сам икада видео на Интернету.
Očigledno nisi pročitao kakvim primitivnim rečnikom se na tom sajtu obraćao Dimitrije Vojnov drugom članu koji mu je samo izneo stav da bi bilo lepo da napiše nešto lepo o Srđanu Koljeviću.

Screenshot_20250119-155349-164~3.png

šta se ovo dešava , ili je greška kod mene
neko da mi objasni ovo stanje , i zašto je takvo kakvo je

Pogledajte prilog 1673622
šta se ovo dešava , ili je greška kod mene
neko da mi objasni ovo stanje , i zašto je takvo kakvo je
22 gosta, ukupno 22 robota, je kao 22 nečega što sâm duboko čuvaš u sebi, ali je više kao sjena, koja eruptira u tebi kao sjena. :)

8 gostiju i 22 robota (i ni jedan član), su sjajan prosek, dakle čita te ukupno 30 entiteta.
Malo li je na ovu skupoću?

Kad bi mene čitalo i pratilo 30 robota, ja bih bio veoma zadovoljan.
Prati me samo Državna Bezbednost, al tu mozga nema. Ne broji se ni u robote.

Uveli ste robote na forum.

Roboti mogu biti čitaoci,
lovci na ključne reči,
popravljači tuđih reči.
Ali je jednako lako zaposliti neljudsku inteligenciju da piše, diskutuje, mudruje, pokreće teme, odgovara na postove.

Predlažem da ne menjate modove robotima, približno su kreativni.

Pun pogodak bi bio zameniti članove robotima. Dva ili tri posto robota, ne više, bi pisalo kao bundžije, kao kritičari, gnjavatori, zakerala, da modovi ne bi izgubili svrhu.
Ostali roboti bi divno diskutovali popunjavali formu.

Modovima ne treba ništa reći, neka misle da je kao pre, ionako neće primetiti razliku.

Uveli ste robote na forum.

Roboti mogu biti čitaoci,
lovci na ključne reči,
popravljači tuđih reči.
Ali je jednako lako zaposliti neljudsku inteligenciju da piše, diskutuje, mudruje, pokreće teme, odgovara na postove.

Predlažem da ne menjate modove robotima, približno su kreativni.

Pun pogodak bi bio zameniti članove robotima. Dva ili tri posto robota, ne više, bi pisalo kao bundžije, kao kritičari, gnjavatori, zakerala, da modovi ne bi izgubili svrhu.
Ostali roboti bi divno diskutovali popunjavali formu.

Modovima ne treba ništa reći, neka misle da je kao pre, ionako neće primetiti razliku.
Imaš bolje rešenje ? hajde da budemo konstruktivni ,..

Imaš bolje rešenje ? hajde da budemo konstruktivni ,..
To nikome ne preporučujem.
Biti konstruktivan je najbrži i najlakši naćin da se zameriš našim dragim kolegenicama.
Od tada ćeš, umesto da pišeš na temama, pisati opravdanja, žalbe, primedbe, objašnjavati šta si, u stvari, stvarno hteo da napišeš i na koga si mislio dok si pisao. Tražiti da ti ukinu zabranu, jednosmerno pričati sa peemesom, "svi znamo na šta si mislio".

To nikome ne preporučujem.
Biti konstruktivan je najbrži i najlakši naćin da se zameriš našim dragim kolegenicama.
Od tada ćeš, umesto da pišeš na temama, pisati opravdanja, žalbe, primedbe, objašnjavati šta si, u stvari, stvarno hteo da napišeš i na koga si mislio dok si pisao. Tražiti da ti ukinu zabranu, jednosmerno pričati sa peemesom, "svi znamo na šta si mislio".
od kada si (stvarno) član ovde ?

Back