Moj utisci o forumu

velikizelenizmaj

Zainteresovan član
Poruka
172
Ja sam član ovog foruma već godinu dana i moji utisci su veoma, veoma pozitivni. I članovi a i moderatori ovog foruma su kulturni i fini, civilizovano se ponašaju i poštuju drugačije mišljenje od svog, za razliku od velikog broja drugih foruma gde vlada pristrasnost, bahatost i jednoumlje, kao što su Ana Rs, Parapsihopatologija, Znak Sagite i Matemanija Forum.

Upvote 0
Ja sam član ovog foruma već godinu dana i moji utisci su veoma, veoma pozitivni. I članovi a i moderatori ovog foruma su kulturni i fini, civilizovano se ponašaju i poštuju drugačije mišljenje od svog, za razliku od velikog broja drugih foruma gde vlada pristrasnost, bahatost i jednoumlje, kao što su Ana Rs, Parapsihopatologija, Znak Sagite i Matemanija Forum.

Znam za forume gde vlada jednoumlje i bahatost. Parapsihopatologija, Znak Sagite.. Ne znam ko je osnovao Matemaniju,ali nije ni važno.

Hvala za pohvalu kada je reč o Krstarici.

Sebe dozvoljavaju da budu hvaljeni a meni zaključali temu o gde se lepo i afirmativno piše o upisima forumaša.

Šta je to?

Pohvaljeni su i članovi, na prvom mestu

Mao Ce likes this

Генерално се слажем али око овога не. На Знаку Сагите пишу најпристојнији људи које сам икада видео на Интернету.
Očigledno nisi pročitao kakvim primitivnim rečnikom se na tom sajtu obraćao Dimitrije Vojnov drugom članu koji mu je samo izneo stav da bi bilo lepo da napiše nešto lepo o Srđanu Koljeviću.

Screenshot_20250119-155349-164~3.png

šta se ovo dešava , ili je greška kod mene
neko da mi objasni ovo stanje , i zašto je takvo kakvo je

Back