Moj tip zene ....

Indonezanke,Haicanke,Sao Tome Principijalke

Stock-Photo-of-Beautiful-Haitian-Girl-Headshot-4.jpg

Da!!! Zamisli tu cvrstinu duha i ideoloskog utemeljenja kad ona nece ni rodjenoj deci da dozvoli da je vaspitavaju jevrejske nakaze i domaci poltroni od politicara koji su prisutni i kod nas u Srbiji! Zamisli da umires sa spoznajom da ce ti deca sutra biti poput Borisa Tadica i Cedomira Jovanovica ili Natase Kandic i Jelene Karleuse!!! Nije ni cudo sto ih je otrovala!

Olga Kurylenko
Jana Milić
Marija Karan
Anica Dobra
Adriana Lima
Jessica Alba
Kate Backinsale
Miranda Kerr
Alessandra Ambrosio
Candice Swanepoel
Camila Vallejos
Alisa Savelina
Sve ženske sa supertangas.com :)
Michelle Hunziker
Maria Ozawa
Miwa Oshiro
Kate Upton
Veronika Fasterova
.....
....
...
..
.
i mnoge druge :D

p.s. 3 od nabroijanih imaju silikone, kad bih morao da ih izbacim to bi bile one.

****** ti je onoliki koliko ti ga Bog da na rodjenju i mozes kukati i plakati da ti bude veci, nista ti nece vredeti. Znaci, ono na sta na mogu da uticem necu ni da zalim zbog toga. Sta npr. da mi je 5 sm? Hocu li ja da se osecam krivim zbog tog? To samo glupaci medju muskarcima mogu da dozivljavaju kao nesto pogrdno (to ako neko ima mali). Uzgred, budimo malo realni. Postavljamo slike nekih vrhunskih piccki kao da ce bas nama da daju. Ja imam sliku jedne poznanice koja mi bolje izgleda nego ove suvopizzde koje vi postavljate a koje nemaju ni 20 kila sa krevetom.

****** ti je onoliki koliko ti ga Bog da na rodjenju i mozes kukati i plakati da ti bude veci, nista ti nece vredeti. Znaci, ono na sta na mogu da uticem necu ni da zalim zbog toga. Sta npr. da mi je 5 sm? Hocu li ja da se osecam krivim zbog tog? To samo glupaci medju muskarcima mogu da dozivljavaju kao nesto pogrdno (to ako neko ima mali). Uzgred, budimo malo realni. Postavljamo slike nekih vrhunskih piccki kao da ce bas nama da daju. Ja imam sliku jedne poznanice koja mi bolje izgleda nego ove suvopizzde koje vi postavljate a koje nemaju ni 20 kila sa krevetom.

Eeeeee moj crni grujo... ako ti je ovo dobra zemska ja cu se onda moliti za tvoju propalu dushu... :sad2:

Back