Moj stil ... neznam sto je nekome to smesno -_-

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Hitno mi je potreban savet jer uvece izlazim za drustvom na jednom posebnom mestu .. planiram da obucem farmerke (malo isticu donju figuru),duks i preko duksa veoma tanak dzemper bez rukava znate onaj kao majica :) i sve to da uskompletiram sa onom meramom kao ova http://imagecache.asos.com/inv/O/24/117/694338/WhiteBlack/image1xl.jpg ,,, naravno uz sve to obavezno i aksesoarima :Sat,narukvica i brojanica poput ove http://www.oglasibalkan.com/adpics/4d44d919649435926dd4ee0c9.jpg Eee a problem je u tome sto se to pojedncima ne dopada i misle da je smesno da u julu stavim maramu i ubucem duks -_- ..... mozda i jeste ali posto sutra najavljuju u mom kraju oko 23c dnevna a zamislite nocnu temperaturu! Molim za savet dali da obucem to ili nesto jednostavnije ??? :bye:

drugar, ja sam iz sveta mode, mogu da ti kazem da je ok i da se vidi da imas potencijala da izgradis svoj stil, koji je drugaciji malko od ovdasnjeg, ali to je dobro i tako treba da bude, stoga, nemoj da se nerviras ako ti neko kaze da je smesno, jer nije, vec je svetski, to su primitivci koji nisu navikli na kul izgled.
elem, izbaci samo brojanicu, jer je previse kaada postoji sara na prsluku i marama i brojanica. ako ti treba jos saveta, pitaj slobodno.

drugar, ja sam iz sveta mode, mogu da ti kazem da je ok i da se vidi da imas potencijala da izgradis svoj stil, koji je drugaciji malko od ovdasnjeg, ali to je dobro i tako treba da bude, stoga, nemoj da se nerviras ako ti neko kaze da je smesno, jer nije, vec je svetski, to su primitivci koji nisu navikli na kul izgled.
elem, izbaci samo brojanicu, jer je previse kaada postoji sara na prsluku i marama i brojanica. ako ti treba jos saveta, pitaj slobodno.

Kul izglead hahahahahahaha to sam samo od svaba do sad cuo tj. Schwul ist cool :cepanje:

Licno nisam pristalica nosenja verskih simbola kao asesoara, izgledaju neukusno.

Ipak, sve je do senzibiliteta osobe, harizme kojom zraci.

Svakako da ima decaka koji umeju izneti eklekticno, sareno, napadno. :)

Ove sezone i u njihove gardarobere uselio se color block trend, cvetno, leprsavo.

Muskarac moze izgledati maco, kul, seksi i atraktivno u gotovo svemu ako ume izneti gardarobu. :)

Nekoliko inspirativnih fotografija i detalja s ulica Milana i junske nedelje mode u Parizu.

Nickelson Wooster cak i u pink pantalonama izgleda maco. :)

Da .. ne znaci da ako volim da izgledam lepo i malo drugacije od drugih da sam gej -_- Koliko maloumnih ima !!!

To je za svaku pohvalu što radiš na svom stilu :ok:. Ne daj se, oblači ono što ti se dopada, naravno ne treba svaki put staviti mnogo detalja. Nekad je dovoljan i jedan detalj pa da izgledaš savršeno :cool:. Šta ko misli o tebi i tvom oblačenju, baš te briga.

Malo je pretrpano, da ubacis recimo neku bluzu umesto duksa, mislim ne ide ti bas sa maramom, a bices u fazonu sve mi boje lepo stoje. Bolje bi bilo jednu stvar umesto ove dve ili neku raskopcanu kosulju a ispod usku majicu. Znam par ljudi koji nose takav stil i cak i brojanice u plavoj boji cini mi se, nije lose fensi :) ali moras da pazis takav stil je prvi na udaru kritike bas zato sto odskace...

Back