Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
nije dovoljno da samo promenimo vlast mi mora da menjamo CEO SISTEM.
a sad lajkujte.
a sad lajkujte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slucajno sam ti odgovorio sa reakcijom TUZAN ali sad sam to ispravio na SRCE.Dubokoumniju misao u životu nisam čuo.
Zaslužio si ''lajk'' i dozu dopamina koja ide uz njega.
nije dovoljno da samo promenimo vlast mi mora da menjamo CEO SISTEM.
a sad lajkujte.
"srbija ce biti moja zemlja kad postanemo bolji ljudi!".Шта ти вреди да промениш систем ако ти на микроплану, као јединка "Не промениш систем вредности" !! Кад опет постанемо БОЉИ ЉУДИ моћи ћемо да мењамо систем на који си ти мислио. Кад нам наш унутрашни систем вредности буде подударан са Јеванђељем и српском историјом можемо се нечему надати.
Da li u sistemu spada i NARODNE NAVIKE I OBIČAJI ŠTA SE KAD VALJA?nije dovoljno da samo promenimo vlast mi mora da menjamo CEO SISTEM.
a sad lajkujte.
Samo ti trpaj taj Olynth pa kad ti spali sluzokozu videces."srbija ce biti moja zemlja kad postanemo bolji ljudi!".
Ti misliš večno da živiš?"srbija ce biti moja zemlja kad postanemo bolji ljudi!".
просто напишеш- Монархија. и то је то.Програм
Ми смо покрет пристојних људи. Наш циљ је Србија у којој се радо и лепо живи. Србија по мери њених грађана.
Да бисмо то постигли, Србији је потребан систем. Не вођа, већ систем. Владавина права и независне институције система. И одговорни лидери.
olynth je BOZIJI eliksir.Samo ti trpaj taj Olynth pa kad ti spali sluzokozu videces.
mi znaci mora da menjamo CEO SISTEM da nema korumpije i kradje.Da li u sistemu spada i NARODNE NAVIKE I OBIČAJI ŠTA SE KAD VALJA?
Zavisi da li je u spreju ili rastvoru?Samo ti trpaj taj Olynth pa kad ti spali sluzokozu videces.
Inhaliraj bre na bosiljak, em jeftinije, em zdravijeolynth je BOZIJI eliksir.
Pa šta onda ostaje narodu?mi znaci mora da menjamo CEO SISTEM da nema korumpije i kradje.
Zašto kažeš monarhija a misliš na neoliberalizam i podmićivanja od tajkuna da im sve bude dozvoljeno?просто напишеш- Монархија. и то је то.
PREVISE maltretiranja.Inhaliraj bre na bosiljak, em jeftinije, em zdravije
Pa onda propolis u spreju...
Pa onda Fisherman's Friend original sa eukaliptusom (beli)
ја сам уствари класични либерал, јер сматрам да није слобода то што твоја савремена “прогресивна” левица заговара- слобода да човек од себе прави будалу.Zašto kažeš monarhija a misliš na neoliberalizam i podmićivanja od tajkuna da im sve bude dozvoljeno?