Moj skromni osvrt na dešavanja decembar 2024 - jul 2025

moje skromno mišljenje, naravno ne morate da se složite,
Uuuhh, hvala ti puno na ohrabrujućim rečima.:roll:
Šta ti umišljaš ko si, - da mi soliš pamet sa čim ću da se složim ?
glasi: pa vi Vučiću ne možete ništa!
da, možda sada,... ali kad padne sa vlasti ?
Navlači na sebe sve veći gnev (svog) naroda, a to se po njega ne bu dobro završilo, a ni po njegove.
Ali on je tako hteo - da nas podeli i zavadi.
Setite se ko je ovde najduže vladao i uz sve počasti otišao (bratstvo i jedinstvo)​
Silne gluposti pojedinih medija, ništa bolje forumske teme, natpisi, parole, krilatice, usklici, markiranja...
dobro pametni ne moraš zaobidji forum i gotovo idi sunčaj grudi i pij sokiće za drugo i nisi

strašno šta sve postoji medju nama :fdlan: :roll:
Takav smo mi narod. Što pre to shvatimo i priznamo, biće nam bolje.
Mnogo smo umišljeni.

*** Prosveta, gospodo, prosveta,... - treba nam bolja prosveta

Poslednja izmena:
moje skromno mišljenje, naravno ne morate da se složite, glasi: pa vi Vučiću ne možete ništa!

Silne gluposti pojedinih medija, ništa bolje forumske teme, natpisi, parole, krilatice, usklici, markiranja...

i, da ga poljubiš - ništa
nikakav rezultat
nula

- neßkovska tema -
Jesi skroman zaista probaj nesto osim parizera

moje skromno mišljenje, naravno ne morate da se složite, glasi: pa vi Vučiću ne možete ništa!

nikakav rezultat
nula

- neßkovska tema -
Takoe.
Koji ga postavili, ti će i da ga sklone.
Ko i sve pre njega.
Opušteno brate Stojko.

Poslednja izmena:
Truć Truć pljuc
e vidite, to što ste napumpali sami sebe - vaš problem
trenutno niste u stanju da razaznajete stvarnost od potencijalnih dobitaka

jedno je uzvikivati parole na blanko a drugo je prećutkivati šta su vam rekli u Strazburu

korupcija je i kada nosite knjigu na potpis za uslov

e vidite, to što ste napumpali sami sebe - vaš problem
trenutno niste u stanju da razaznajete stvarnost od potencijalnih dobitaka

jedno je uzvikivati parole na blanko a drugo je prećutkivati šta su vam rekli u Strazburu

korupcija je i kada nosite knjigu na potpis za uslov
promeni salatu u sendvicu, mozda ces se manje ponavljati

nikakav rezultat
nula

- neßkovska tema -
Govereći o studentskom protestu ispred zgrade Predsedništva, Aleksandar Vučić je rekao da nije hteo, odnosno da mu nije palo na pamet da na studente izvodi kobre, "da ih sve razbaca", za šta ne bi trebalo šest-sedam sekundi.
Dodao je i da "vlast neće nikoga da pipne" i da "neće upadati na fakultete".
The Earshot organization has released a reconstruction of the sound of a “sonic weapon” used on March 15 during the protests in Belgrade. The reconstruction is based on more than three thousand testimonies that describe a “disturbing, mechanical sound that passed through the body” and caused serious consequences. The organization’s founder, Lawrence Abu Hamdan, spoke to N1 about this matter.

od matijevicevog otpada
Taj,видиш Матијевић је постојао и у Време ДОС-а..ал нешто се тада није ширио.И тада је био веома богат.
То ваљда мора протекне неки временски Период да ми странцима вратимо паре за оно Свргавање Милошевића..па да неки Играчи искоче у 1 План. :lol:
Матијевић,,јее..6 месеци рок ЕУ код Меса,код нас 3 Године..обогатиш се преко Ноћи и још Монопол,Лепота.
Штета што је Зоки -Шећерко мало рано..отишао.Он је био највећи српски Тајкун,Човек био ВРХ од Лопине...он је имао непрегледне Оранице и у Украјини.
Надам се да неће опет нас бомбардују јер смо имали Зокија као Власника тамо...
и кад они све буду преотели да ће доделе Вучићу неку милијардицу да повећа Пензије кад му буде стани -пани
и да тај Месец повећања Пензија ПОСВЕТИ
Зокију-Шећерку.
Он је то заслужио!
И Он,и његова Љубав..она Беквалац.

Taj,видиш Матијевић је постојао и у Време ДОС-а..ал нешто се тада није ширио.И тада је био веома богат.
То ваљда мора протекне неки временски Период да ми странцима вратимо паре за оно Свргавање Милошевића..па да неки Играчи искоче у 1 План. :lol:
Матијевић,,јее..6 месеци рок ЕУ код Меса,код нас 3 Године..обогатиш се преко Ноћи и још Монопол,Лепота.
Штета што је Зоки -Шећерко мало рано..отишао.Он је био највећи српски Тајкун,Човек био ВРХ од Лопине...он је имао непрегледне Оранице и у Украјини.
Надам се да неће опет нас бомбардују јер смо имали Зокија као Власника тамо...
и кад они све буду преотели да ће доделе Вучићу неку милијардицу да повећа Пензије кад му буде стани -пани
и да тај Месец повећања Пензија ПОСВЕТИ
Зокију-Шећерку.
Он је то заслужио!
И Он,и његова Љубав..она Беквалац.
Kako se nije sirio...

A ono paljenje stamparije onom urednik sto je pisao o njemu...

Zuti i rezim su isti sistem

nikakav rezultat
nula

- neßkovska tema -
Kako bih rekao, ovo mišljenje je baš onako... skromno.

Ako me razumeš.

Back