cure, koji su vam muškarci više seksi: oni što dlake u nosu oprlje upaljačom ili oni što ih ošišaju na tarzanku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi treba ovi administratori da uvedu limit na dve teme dnevno.....msm sve su besmislenije
Tema# Marendice kad oprljiš dlake u nosu, možeš da mi se javiš da počnem da se ložim na tebe kao sexy tipa koji se prlji![]()
Tebi trebaju ovi administratori da uvedu limit na dve teme dnevno.....msm sve su besmislenije
Tema# Marendice kad oprljiš dlake u nosu, možeš da mi se javiš da počnem da se ložim na tebe kao sexy tipa koji se prlji![]()
pa da posle neko pomisli da sam metroseksualac...
dobro ako te sramota da priznaš.....uvešćemo pojam...marendaseksualac.....ili još bolje reci da si ženski petko....i izbegneš blamažu...........![]()
Ne valja... imali mi jednog lika u vojsci koji je stalno kukao za marendom. Kada nam se smučilo, čim ovaj zavapi za istom, mi svi povadimo kite da ga naranimo![]()
cure, koji su vam muškarci više seksi: oni što dlake u nosu oprlje upaljačom ili oni što ih ošišaju na tarzanku?
možda je to ovaj isti pa mu ostala trauma.....pa zato sebi dao taj nick....![]()
A tvoj nik..iz kakvih trauma potiče?
možda je to ovaj isti pa mu ostala trauma.....pa zato sebi dao taj nick....![]()
Pa mi smo kurirska služba koja dostavlja kurira djokitzu....najčešće ženama na stražnja vrata![]()
![]()
Pa mi smo kurirska služba koja dostavlja kurira djokitzu....najčešće ženama na stražnja vrata![]()
![]()
Ne znam nijednu koja bi "djokicu"..i to kurira.
A uuu Đokice pa što na stražnja?!![]()
es ti retardiran?