- Poruka
- 378.150
Stigao mi je račun za stuju i ok je,u okviru moje potrošnje koja nije velika jer ne trošim puno struje
Imam led sijalice u celom stanu, ne ukljucujem šport i mašinu za ves svaki dan itd.itd...
Pogledala sam racun detaljnije, jer me je zanimalo šta sve placan kroz taj racun .
Pise da sam jeftine struje potrošila 23 kv a skupe 227 kv i ukupno cena xxx
Dalje su nabrojani dodatni troškovi:
-obracunska snaga
-garantovani snabdevac
- naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
-akciza
-pdv
-javni servis
I ovi troškovi su skoro kao struja kada se saberu
Znala sam za ove stavke osim za - naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
Znam da gradjani ove zemlje placaju SVE, placamo i kredite sa kojima se zaduzuju pa i ovo boldovano
Pa me zanima da li neko zna da mi objasni kakva je to naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
Koga ja to nekog povlašcenog proizvodjaca podsticem i to nekih 200 din.svakog meseca dok ne poskupi i to
Imam led sijalice u celom stanu, ne ukljucujem šport i mašinu za ves svaki dan itd.itd...
Pogledala sam racun detaljnije, jer me je zanimalo šta sve placan kroz taj racun .
Pise da sam jeftine struje potrošila 23 kv a skupe 227 kv i ukupno cena xxx
Dalje su nabrojani dodatni troškovi:
-obracunska snaga
-garantovani snabdevac
- naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
-akciza
-pdv
-javni servis
I ovi troškovi su skoro kao struja kada se saberu
Znala sam za ove stavke osim za - naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
Znam da gradjani ove zemlje placaju SVE, placamo i kredite sa kojima se zaduzuju pa i ovo boldovano
Pa me zanima da li neko zna da mi objasni kakva je to naknada za podsticaj povlašcenih proizvodjaca
Koga ja to nekog povlašcenog proizvodjaca podsticem i to nekih 200 din.svakog meseca dok ne poskupi i to
Poslednja izmena: