Moj prvi auto

• Začetnik teme Začetnik teme brera
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo jedva je našla tada su bili stari po 25 god kada su dobili taj auto na poklon,kasnije je teča oterao za Novi Sad i tamo je negde završio.

sl.jpg

Možda nisam najbolje slikao ali se to vidi.

fića naravno :D

- - - - - - - - - -

ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"

Andriana Janković | 08. 05. 2016 - 10:21h

- - - - - - - - - -

Uz "fiću" se osećam kao sa ženom - ponekad, jednostavno, neće da sarađuje. Onda se malo posvađamo, pa on nastavi da ide, kaže Džeremi Long.

9898359e762c0e18ef0ce0bdb57638d3.jpeg
Foto: M.Mitrović / RAS SrbijaNjime "juri" do 60 na sat

Džeremi Long (37) drugi je savetnik Ambasade Velike Britanije u Beogradu, a gde god se pojavi, pažnju privlači svojim oldtajmerom. Ako vidite čoveka kako parkira crvenog "fiću" s diplomatskim tablicama, znaćete da je to Džeremi.

- U Italiji sam video "fijat sičento". Zatim sam u Srbiji shvatio da i "Zastava" ima automobil gotovo identičan njemu. Pošto mi se veoma svideo, 8. januara ove godine kupio sam ga sebi na poklon za pravoslavni Božić - objašnjava Džeremi na čistom srpskom jeziku.
Kako kaže, "fića" je dobar za Beograd jer može da se parkira bilo gde.
- Ljudi prvo primete "fiću", a potom i tablice ambasade. I pitaju se otkud diplomatske tablice na tom automobilu? - kroz osmeh priča vlasnik.
Najveća razdaljina koju je prešao "fićom" bila je do Kragujevca.
- Jednom mi se samo desilo da sam tokom vožnje pretekao drugi automobil - iskreno priznaje.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/vesti/beograd/eng...o-nece/j78ffvm

stojadin, mediteran, jednu godinu sam ga vozio, bio je bas bas dobar, zarobljenici su ga sredjivali mjesecima za mene, rastavili sve dijelove, donji dio auta je bio od pocincanog lima, posto su u zatvoru bili muslimani limari, sto oko vidi ruke naprave.

Moj prvi auto koji sam vozio je bio ocev golf 3 1996 godiste benzinac a moj licno prvi auto koji sam posedovao je bio dzip Chevrolet Trailbrazer 1995 godiste kupio sam ga 2000te godine.

chevrolet-blazer-1995-pictures-279407.jpg

A moj prvi auto je bio Audi 80 CL 1,6D 1984.
Prvo mi je cale kupio auto a onda sam ja polozio jer moja logika je bila "sto da polazem ako nemam auto?".:D
Bilo je to 1994 godine a polagao sam jos 1991 ali sam okinuo na testovima i morao u vojsku a kad sam se vratio nije mi bilo do polaganja.

audi-80-cl-2.jpg

Back