Moj prijatelj je vampir

Neki ne znaju sta ce sa sobom pa kradu ljudima vreme,dolaze ne najavljeni,malo pricaju, uglavnom su dosadne osobe i vreme provedeno sa njima je cisto tracenje.
Jos gora su vrsta osobe koje stalno pricaju o svojim problemima,oni zele samo da se izjadaju nekome da zaborave na svoje probleme,pored njih se nikad ne osecas raspolozeno,a tvoji ih problemi ne zanimaju jer su oni centar sveta.

Sa takvima treba smanjiti komunikaciju na minimum.Ne pokazati bilo kakvo interesovanje
za ono sto oni pricaju vec biti ravnodusan na bilo kakvu temu razgovora.

uvijek sam u strahu da sam vampir, ne zato sto davim vremenski... ali nekeko uvijek kada sam iskrena i krenem sa nekim dubljim razgovorom postanem negativna
kao da nemam nista pozitivno da podjelim sa osobom :roll:

pa sam pisala blog poduze vrijeme, i dnevnik sada, i napadam ljude po chatu i sl samo da smanjim moguci pritisak na ljude do kojih mi je stalo

a pozitivne stvari zapisujem na dohvat ruke, uzvljavam se u nekim pokusajima da izvucem ravnotezu
i popravljam se kako mi se cini
ali strah je i dalje tu :?

znam ja par vampira
nebitno da li pricaju ili cute osecas se ko pretucen posle toga.
tipa boli glava,ne znas za sebe i to.cak i kad ih ne slusas.
nervira me kad ti se neko zabode u kucu i nece vani :?
nekoliko puta sam manje ili vise diskretno izbacila ljude iz kuce.smaraci.
niko od bliskih ljudi mi nije takav.

А који ће ти такви људи? То нити су пријатељи нити неко кога бих пуштала у кућу...
Стварно чудно формираш односе са људима...

Zajebi ga - pre nego što on dođe tebi ti dođi njemu a onda ga smaraj!!!

e ovako ja to radim otprilike i to tek kad odlucim da se neko sam istera iz mog zivota : pocnem strasno da kukam i da ga smaram i onda taj isti smarac zbrise .To ti i nije prijatelj, jer ako ti vampir ucini uslugu naplacuje je svaki dan tvojom krvlju...gde je tu prijateljstvo ? Postovanje tvoje licnosti i tvog doma?

Neki ne znaju sta ce sa sobom pa kradu ljudima vreme,dolaze ne najavljeni,malo pricaju, uglavnom su dosadne osobe i vreme provedeno sa njima je cisto tracenje.
Jos gora su vrsta osobe koje stalno pricaju o svojim problemima,oni zele samo da se izjadaju nekome da zaborave na svoje probleme,pored njih se nikad ne osecas raspolozeno,a tvoji ih problemi ne zanimaju jer su oni centar sveta.

Sa takvima treba smanjiti komunikaciju na minimum.Ne pokazati bilo kakvo interesovanje
za ono sto oni pricaju vec biti ravnodusan na bilo kakvu temu razgovora.

Ovo mi je poznato...I ja stvarno ne mogu da razumem takve osobe,kako ne mogu da shvate. Ok je ako imas nekog prijatelja pa ti je sa njim super,pa i da ostane do kasno,ali ako neko smara,davi i sl. Mislim da treba reci iskreno..Spava mi se,izvini,kasno je,idem u skolu,na posao gde vec,ujutru rano i kraj. Mozda i ignorisati ih...Truditi se da ih sto redjes sreces i ne pokazujes im nikakvo interesovanje.Valjda moze da skonta kad je nepozeljan...Trebalo bi...:neutral:

A ti bi tom 'prijatelju' trebao da kazes da nije ok to.I da ne treba da se uvredi,jer da mozes bio bi sa njim.On bi da ti postujes njega a on ne moze da ispostuje tebe i tvoje slobodno vreme... :confused:

....da li imate prijatelja koji neprestano sedi kod vas,crpi i pije sve vaše životne sokove :? .On nema osećaj za vreme boravka(kućne posete) :-( ,on nema svoju temu nego ga neprestano zanima vaš život i ne radi ništa drugo nego kopa po vašem umu i srcu... :roll: Ako je opomenut,onda je uvređen :cry: ,iznenađen surovošću,nabraja šta je sve učinio za vas :confused: i dalje sedi do "fajronta"... :lol:

imala sam drugaricu koja mi je svaki put visila u frizideru...:mrgreen:
ako se to rachuna...

А који ће ти такви људи? То нити су пријатељи нити неко кога бих пуштала у кућу...
Стварно чудно формираш односе са људима...

Znam jedan takav slučaj, ti ljudi su kao krlje, tobože uvrede se, taman pomisliš da si ih se rešio, kad eto njih na vrata! Presreću decu, muževe, žene, i izvlače im bilo kakve informacije o porodičnim stvarima, i skoro ih je nemoguće oterati, osim silom, uz rizik da čovek ispadne okrutan. Od ove koju spominjem beži cela zgrada! Taman su odahnuli kad se odselila, a ona dolazi i dalje pod bilo kakvim izgovorom kod bilo koga iz zgrade, zove telefonom i davi, jer se odselila samo dve ulice dalje. Ljudi izludeli, javljaju jedni drugima kad primete da se ona približava! I niko je neće ubediti da joj treba stručna pomoć. Muka živa!

Identifikacija dolaznih poziva na fixnom, spijunka, odvrtanje osiguraca n akoji je vezan interfon ako bas ne mozes dabudes skot i otkacis zdedaca vremena i zivaca. Jednostavno nisi available.

A onda postoji i razgovor oci u oci: sklanjaj se iz mog zivota!

Vec par godina uzivam u miru, bez pardona vracam sa vrata nepozvane i nezeljene.

....da li imate prijatelja koji neprestano sedi kod vas,crpi i pije sve vaše životne sokove :? .On nema osećaj za vreme boravka(kućne posete) :-( ,on nema svoju temu nego ga neprestano zanima vaš život i ne radi ništa drugo nego kopa po vašem umu i srcu... :roll: Ako je opomenut,onda je uvređen :cry: ,iznenađen surovošću,nabraja šta je sve učinio za vas :confused: i dalje sedi do "fajronta"... :lol:

si siguran da ti je to prijatelj?

e ovako ja to radim otprilike i to tek kad odlucim da se neko sam istera iz mog zivota : pocnem strasno da kukam i da ga smaram i onda taj isti smarac zbrise .To ti i nije prijatelj, jer ako ti vampir ucini uslugu naplacuje je svaki dan tvojom krvlju...gde je tu prijateljstvo ? Postovanje tvoje licnosti i tvog doma?

:rumenko:isti fazon koristim i ja...ćeš da vidiš kako pobegnu....po meni je to najbolja taktika...ma neka nađu nekog drugog da smaraju...takvi ljudi nisu prijatelji,samo ti ispijaju energiju,hrane se sa tvojim životom....samo neka oni žive svoj život,a mene ostave na miru...kad god sam srela takve ljude,ova taktika je upalila...ja počela da kukam još više...prestali su da mi se javljaju...:super:

nemam prijatelja, al` imam rodjaka..

decenijama je sa mojima odrzavao komunikaciju na secna vam NG, a sad kad je ostao sam zove svaki cas i dolazio bi svaki cas da ne radimo..

mama mi kaze da nema smisla sto mu se ne javim kad me zove, a ja stvarno nemam ni vremena ni zivaca da po stoti put slusam istu pricu i da mu se divim..

nije pomagalo ni kad me pozove na posao , pa mu kazem da sam na sastanku..po svaku cenu bi isterao do kraja svoju pricu planiranu za taj dan..

dok jednom nisam krenula ja da ga ne slusam nego da mu pricam o svom poslu, problemima, planovima..

kad je pokusao da prebaci temu - nisam dala..

razgovor smo zavrsili expresno..i posle toga me vise nije zvao..pozdravlja me preko mame..

ja nekako uvek imam gomilu nekih obaveza da zavrsim van kuce, bas kad on najavi dolazak..

mojima se povecavaju crveni krugovi na vratu..

sami su krivi..
mama i dalje pred njegov dolazak sprema kiflice koje on voli, a sestra kolace..
same su krive..

a posle se zale..

:(
meni je lose kad pomislim
kad bih pocela da pricam odmah bi se iznervirala
nije strasno kad je neko dosadan
ali kad ima neki poremecaj licnosti...kad nema obzira prema tudjem umoru, obavezama, aktivnostima...stalno nesto trazi...prica uvek varijacije na dve iste price....a uvek je dramatican, u predinfarktnom stanju...i samo nesto se.re...to je da covek poludi
ja sam ispizdela par puta, bila drska i gruba, izbegavam ga. i zao mi je ponekad koliko sam odvratna.
ali sta cu...

to ti nije prijatelj
ja tih problema nemam,smaraca u pokusaju jeste bilo ali ja svoje vreme,zivce,kucu intimu...vrlo ljubomorno cuvam za porodicu i veoma drage prijatelje i nemam nikakav problem da u startu vrlo otvoreno otkacim sve te ludake

kao sto njemu nije problkem da ne misli na tebe,tvoje vreme ,potrebe,...tako ne razumem zasto bi ti njega pokusavao da ne povredis i pravio od sebe zatocenika u sopstvenoj kuci umesto da mu vrlo jednostavno kazes da taj teror ne nameravas vise da trpis

Back