- Poruka
- 4.865
mene osobno ne bi smetalo da mi je zena biseksualka dokle god me ne vara sa muskarcima .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sada bi ti stavio jedan dokumentarni uradak sa redtube ali bi dobio trajni ban .
Ne znam.
Volim da vidim zenu koja dobro izgleda, okrenem se za njom, ali sve ostaje na lepom prizoru. Nema nista lepse od zenskog akta. Ali me ne vuce na fizicki kontakt.
Po meni je opravdaniji homoseksualizam, nego bi. A sta je prirodnije? Ma, ok je sve sto ljude usrecuje i mami osmeh na lice.
mene osobno ne bi smetalo da mi je zena biseksualka dokle god me ne vara sa muskarcima .![]()
ah kako volim miris napalma ujutro <3
i tebi i mnogima od nas...mene osobno ne bi smetalo da mi je zena biseksualka dokle god me ne vara sa muskarcima .![]()
..kako originalno..
..mislim da prvi put ovo chujem..![]()
blah,a je l sme da joj svalerka ima 90kg ili vasem oku ne prijaju takve scene?![]()
... a ti mislis da si u bioskopu i mozes samo bacati drkicu ....
nisi razumeo temu ... moras to i hebati inace koji ces im
... naravno , ko ima cime ... ako ima
мени би сметало да је мој муж имао секс са мушкарцемmene osobno ne bi smetalo da mi je zena biseksualka dokle god me ne vara sa muskarcima .![]()
blah,a je l sme da joj svalerka ima 90kg ili vasem oku ne prijaju takve scene?![]()
мени би сметало да је мој муж имао секс са мушкарцем
и сматрала бих то можда и већом преваром него да ме варао са женом
ако не већом, онда истом