ovo nije tacno,nemojte da ucite decu tako pliz
itekako je vazno sta misle NEKI ljudi o tebi
jedino ako mislis da zivis kao pustinjak onda nije bitno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo nije tacno,nemojte da ucite decu tako pliz
itekako je vazno sta misle NEKI ljudi o tebi
jedino ako mislis da zivis kao pustinjak onda nije bitno
Zašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu, a kada neko otvori temu da se razgovara o nekoj opštoj pojavi ili stvari, ti isti krenu da mu dele savete i da ga psihoanaliziraju i prave profil?
ajde ja tebi da objasnim
nije on dosao do tog statusa rodjenjem,itekako je morao da rokne vise majmuna da bi ga postovali i ne bi dirali
sta ti mislis,on tako sedi i gleda i niko ga ne dira
e pa nije tako,ni kod majmuna,ni kod svinja ni kod ljudi
Zato što kad provodiš ovde svaki dan, nisi uvek iste volje za rešavanje i savetovanje... nekad si za zezanje, nekad si ozbiljan, nekad te boli uvo za tuđ problem, a nekad imaš živaca pa mu objašnjavašš u sitna crevcaZašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu, a kada neko otvori temu da se razgovara o nekoj opštoj pojavi ili stvari, ti isti krenu da mu dele savete i da ga psihoanaliziraju i prave profil?
![]()
I šta mislite, je l bezobrazno, arogantno i bahato deliti savete koje vam niko nije zatražio? Šta mislite o tome?
Hvala na savetu koto, nisam ga tražila. Vidi ovako. Ja odavno više nisam dete. Ako moram da trpim bore i sede, ne moram da vadim ličnu kartu?
I kllincima od 15 godina ne bih delila savet "zato što dete u nečemu greši" tek tako, bez uvodne drame. Jer, da, naravno da bi ih to u najboljem slučaju smorilo. Bila bih matora smaračica. U najboljem slučaju.
Opustite se, nisam se predozirala, ne dolazim ovde uopšte u zadnje vreme, šta vam je? Ne brinite za jadnu malu leksu, dešavaju se njoj mnogo gore stvari u životu od malo forumske drame. Ako kod vas nije tako, onda ćete mi morati verovati na reč
I drago mi je zbog vas.
Zašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu, a kada neko otvori temu da se razgovara o nekoj opštoj pojavi ili stvari, ti isti krenu da mu dele savete i da ga psihoanaliziraju i prave profil?
![]()
Nego, da se vratimo na temu.
Šta tera ljude da daju nezatražene savete, nepoznatim ljudima? Znam šta mene tera, ali za to moram bar dobro da porazgovaram sa nekim, da se udubim u tuđi pproblem, ako sam već tu...
Ali, iz čista mira?
Šta je razlog? Odakle izvire tolika mudrost?
******* što reče ona na drugoj temi, intonacija je čudoahahahhahahahahah..lekso, ja sam se zahebavala)))))))))
******* što reče ona na drugoj temi, intonacija je čudo![]()
cekaj,u kojem je sad ovo konktestu?...potreba za suprotstavljanjem jedino svedoci da se ne osecas dovoljno snazno i ostvareno...prosto - izadjes iz igre, odreknes se potrebe da budes prva i najbolja i dozvolis sebi da budes takva kakva jesi - to je jedini nacin da pobedis neurozu i frustracije
Nego, da se vratimo na temu.
Šta tera ljude da daju nezatražene savete, nepoznatim ljudima? Znam šta mene tera, ali za to moram bar dobro da porazgovaram sa nekim, da se udubim u tuđi pproblem, ako sam već tu...
Ali, iz čista mira?
Šta je razlog? Odakle izvire tolika mudrost?
Nazalost, ni real life ne odskace mnogo od foruma, uvek se nadje neko takav da ti soli pamet.![]()
cekaj,u kojem je sad ovo konktestu?![]()
Zašto kada neko otvori temu da zatraži savet, većina foruma ga ili naguzi ili isproziva ili mu objasni da traži savet na pogrešnom mestu