- Poruka
- 49.963
Kao sto naslov kaze. Pa da vas vidim...
Moj sledeci bi bio
Moj sledeci bi bio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i avatare
Sad sam miranTi i avatare![]()
Sad bih ti otkupio po bilo kojoj ceni
Pa iz cega da pijem kafu na poslu?Sad bih ti otkupio po bilo kojoj ceni
Daj otkazPa iz cega da pijem kafu na poslu?
Ma jasno, zbog toga u naslovu ima "da menjam"Ne menjam avatar od prvog dana ovde, niti nameravam.
Нагомилала ти се посла...ко че да среди то
Још колико минута?Sad sam miran![]()
To sam od jutros uradio.Нагомилала ти се посла...ко че да среди то![]()
Nadam se do kraja ove nedeljeЈош колико минута?
Паметан и вредан...To sam od jutros uradio.![]()
Ova u svakom smislu lici na tebe
Ovu cu za Sennin rodjendan da stavim...jer ce biti torta sigurno
Zakupio sam igraonicuOvu cu za Sennin rodjendan da stavim...jer ce biti torta sigurno
Duki ne mislim da li bi menjali, vec na pr da si se dvoumila izmedju 2 slike za sadasnji nalog, pa eto da vidimo kako bi izgledala i ta neka druga varijanta.Ne volim da menjam avatar. Ostaće ovaj dok sam forumski 'živa'.
Ok., razumem da ponekada dosadi, ili nađemo nešto što nam se čini prikladnije, ali ne razumem česte promene avatara, još uz to česte promene nadimka.
Ni ovako ne znam ko je ko i šta mogu pročitati od pojedinih forumaša, još kada se pojavai u novom ruhu....bežim![]()
Znam šta si hteo, samo sam napisala svoj stav.Duki ne mislim da li bi menjali, vec na pr da si se dvoumila izmedju 2 slike za sadasnji nalog, pa eto da vidimo kako bi izgledala i ta neka druga varijanta.
Inace, volim da se zezam sa slikama jer nece ni avatar napraviti od mene nesto sto nisam. Ali razumem te i mene bune promene imena.