Moj najbolji sex

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Eto omatorilo se, prodje zivot u trenu, a jos se secam par najboljih seksova koji su se neki odigrali pre 30 i vise godina...

Razne zene su prosle kroz moj zivot, zaista mnogo njih, tesko da bih mogao i priblizno da saberem broj, neke sam potpuno zaboravio, nekih se jos secam, a posebno nekih mesta i nacina kako, gde i koliko smo vodili ljubav...

Mislio sam da se sve to kroz vreme zaboravlja ali ne....Danas su to samo prijatne uspomene.

Zato vam savetujem da i vi u sebi cuvate ove svoje najlepse uspomene.....Trebace vam jednog dana kad ostarite....:per:

Sa jednom Cehinjom ... davno bese. :)

I ja sam KAO imao jednom sex sa jednom Cehoslovakinjom (Slovakinjom) u Banjskoj Bistrici na Niskim Tatrama, na skijanju....

To su bili moji pocetni zavodnicki koraci, jos sam bio mlad i totalno neiskusan....

Pokusavao sam da je maznem u WC, u drvenoj kucici, ali nikako nije islo....NISAM ZNAO TEHNIKU....

I ja i ona smo se dobro namucili, ali na kraju nije bilo - nista!

Evo i sada mi je smesno kada se setim toga, a bilo je skoro pre 40 godina! :hahaha:

Eto omatorilo se, prodje zivot u trenu, a jos se secam par najboljih seksova koji su se neki odigrali pre 30 i vise godina...

Razne zene su prosle kroz moj zivot, zaista mnogo njih, tesko da bih mogao i priblizno da saberem broj, neke sam potpuno zaboravio, nekih se jos secam, a posebno nekih mesta i nacina kako, gde i koliko smo vodili ljubav...

Mislio sam da se sve to kroz vreme zaboravlja ali ne....Danas su to samo prijatne uspomene.

Zato vam savetujem da i vi u sebi cuvate ove svoje najlepse uspomene.....Trebace vam jednog dana kad ostarite....:per:

Volim sex i rado ga se sjecam ... tako nekako. :D

Neam pojma .... valjda svaki u kojem je bio orgazam, i da poslije nije bilo kajanja.

I sta si to premudri Blajbi hteo da nas posavetujes?Da cuvamo uspomene?Pa dobro,cuvacemo ih.

A ias li ti neku lepu uspomenu iz ovog domena?

- - - - - - - - - -

Volim sex i rado ga se sjecam ... tako nekako. :D

Neam pojma .... valjda svaki u kojem je bio orgazam, i da poslije nije bilo kajanja.

A, nije svaki isti....

Ima nekih vrlo posebnih, pod posebnim okolnostima....

Jednom sam u Vojvodini, kasno po podne ali je jos bio dan, stao na neku leniju izmedju dva kukuruza koji su bili dospeli za berbu...

Navalim ja tako na malu, jelte, pao mi mrak na oci, ni ona ni ja ne vidimo i ne cijemo nista, kao ono odjednom zacuh neki zvuk...

Dignem glavu i vidim : desetak beraca kukuruza se poslagali oko auta, naslonili nos na staklo i gledaju unutra sta mi radimo!

Joj kako je to bilo gadno....Skoro sam ostao impotentan...

Било је незаборавних лепих тренутака, предивних жена, и све су ми биле нај! Немогу да их делим, јер све су биле супер... :heart: :cvet:

Ипак, своја жена је незаменљива, и једина која је ипред свих... :heart2:

Било је незаборавних лепих тренутака, предивних жена, и све су ми биле нај! Немогу да их делим, јер све су биле супер... :heart: :cvet:

Ипак, своја жена је незаменљива, и једина која је ипред свих... :heart2:

Svoja zena?

Meni jedna zena brzo dosadi, izgustiram je...

I sa sadasnjom zenom takodje imam nekih momenata kojih se rado secam...

Jednom, kada smo se uzeli, toliko smo zestoko vodili ljubav da se krevet bukvalno raspao!

Ili kada smo bili u gostima kod zeninih rodjaka, pa poceli da se volimo u sobi koju su nam odredili, a gazdarica usla bez kucanja u sobu.....A mi golisavi na pola posla....Situacija je bila dramaticna....

Ili kada sa zenom jos nisam bio u braku, pa smo stali u neki sumnatak koji nisam poznavao, a auto ni se nasukao na neki panj koji u travi nisam primetio....Pa ni da se makne, a nigde nikoga, ponoc prosla....

I td....

Svoja zena?

Meni jedna zena brzo dosadi, izgustiram je...

I sa rodjenom zenom takodje imam nekih momenata kojih se rado secam...

Jednom, kada smo se uzeli, toliko smo zestoko vodili ljubav da se krevet bukvalno raspao!

Ili kada smo bili u gostima kod zeninih rodjaka, pa poceli da se volimo u sobi koju su nam odredili, a gazdarica usla bez kucanja u sobu.....A mi golisavi na pola posla....Situacija je bila dramaticna....

Ili kada sa zenom jos nisam bio u braku, pa smo stali u neki sumnatak koji nisam poznavao, a auto ni se nasukao na neki panj koji u travi nisam primetio....Pa ni da se makne, a nigde nikoga, ponoc prosla....

I td....
:lol:

Мени су најупечатљивији тренуци са својом женом, првох месеци нашег забављања, до венчања... :)

Толико смо тога доживели, све оно што човек пожелети може у вези, љубав, страст, животне комбинације, авантуре кроз многе ситуације. То нисам ни са једном другом у свом животу доживео... :)

Проживели смо бурније него на било којем филму.... :)

Poslednja izmena:
:lol:

Мени су најупечатљивији тренуци са својом женом, првох месеци нашег забављања, до венчања... :)

Толико смо тога доживели, све оно што човек пожелети може у вези, љубав, страст, животне комбинације, авантуре кроз многе ситуације. То нисам ни са једном другом у свом животу доживео... :)

Ispricaj nam jednu koja je bila najupecatljivija? :D

Први дани нашег забављања, супруга ми радила у Швајцу, а ја у Аустрији.

Како је становала као самица, била јој је забрањена свака посета, газде нису јој дозвољавале госте у стану.

Једном приликом, десило ми се да сам имао ванредно слободан дан на послу, несечам се зашто, и ја реших да је изненадим. :)

Спакујем се ја и одем у град где је становала, први пут. Видим кућа са три спрата и поткровљем са два спрата. Несмем да звоним на вратима, знам да јој је забрањена посета, а незнам који је од прозора њен.
Сетим се ја како ћу, и разгаламим се ја јако, викао сам, незнам шта, да се чуло на далеко! Кратко викање, и сакрих се у нека врата једне куће.
2 или 3 х сам то урадио, и видех пале се светла на околним кућама. Појави се и она на прозору, погледа на улицу, и нестаде. Е ту си птицо! Помислих ја, и насмејах се. :)
Сачеках да се све смири, погасе светла, и кренух да се пењем уза зид ка прозору моје жемске. :lol:
Како сам се попео, то ни сам ни дан данас немогу да схватим, али кад ме видела на прозору, шокирала се. :)
Отворила прозор и ја уђох у собу. Даље можете предпоставити... :)
Е сад, успавали се ми ујутро, нисмо се пробудили раније да ме пусти напоље да нико невиди, на врата. Кад одједном, чусмо куцање на вратима. Нисам имао где да се сакријем, па се покрих покривачем преко главе. :)
Мислећи да че газдарица да на вратима само каже шта има, жена отовори врата. Нешто кратко прозборише, али ова као да је знала, осетила да има неког још у соби. Уђе унутра, и трже покривач са моје главе! :hahaha:
И поче жестока паљба на моју драгу од стране газдарице. Правдао сам је ја на много начина, али не вреди, Газдарица задрта, даде јој отказ из стана. 24 часа да се исели.
Ништа, обукли смо се, и отишли код мене. Договорили се да спакује ствари и пренесе код мене. И тако би.... :lol:

А има и кад сам испрепуцао скоро, једног пријатеља због ње. Има и то кад сам Турке опоменуо да им случајно непада на памет да ми дирају женску, и то у њиховом локалу. После ме веома поштовали. И Турци и Муслимани наши. :)

Poslednja izmena:
I ja sam KAO imao jednom sex sa jednom Cehoslovakinjom (Slovakinjom) u Banjskoj Bistrici na Niskim Tatrama, na skijanju....

To su bili moji pocetni zavodnicki koraci, jos sam bio mlad i totalno neiskusan....

Pokusavao sam da je maznem u WC, u drvenoj kucici, ali nikako nije islo....NISAM ZNAO TEHNIKU....

I ja i ona smo se dobro namucili, ali na kraju nije bilo - nista!

Evo i sada mi je smesno kada se setim toga, a bilo je skoro pre 40 godina! :hahaha:

A pa ti si u stvari Slavko Stimac i sad se prisecas Varljivog Leta '68!

sad ni duvanje ne pomaze

A, nije svaki isti....

Ima nekih vrlo posebnih, pod posebnim okolnostima....

Jednom sam u Vojvodini, kasno po podne ali je jos bio dan, stao na neku leniju izmedju dva kukuruza koji su bili dospeli za berbu...

Navalim ja tako na malu, jelte, pao mi mrak na oci, ni ona ni ja ne vidimo i ne cijemo nista, kao ono odjednom zacuh neki zvuk...

Dignem glavu i vidim : desetak beraca kukuruza se poslagali oko auta, naslonili nos na staklo i gledaju unutra sta mi radimo!

Joj kako je to bilo gadno....Skoro sam ostao impotentan...

Pa nije, al najbolji ... msm kako reci ? Nekad je to kad poludim, pa je istucem toliko da sve puca, da bi ona poslije pitala : Sta ti je bilo luda bebo ? :D ... opet ima i onaj kad nas uvati ludi smijeh tokom, i sve ispadne zajebancija, a tek oni kad ona poludi i izgovori sve i svasta, da se i sama ne moze nacuditi ... Mnogi su imali nesto svoje, pa i oni koje ne bih mogao ni pocemu izdvojiti ... dok ga imas, i dok ti je dobro, taj je i najbolji. :D

Sto se tice anegdota, u pola radnje kroz otvoren prozor je uletio sismis i poceo vise glave da mlatara krilima kao lud ... u sekundi goli smo izletili iz sobe zalupivsi vratima za sobom . Sreca niko drugi nije bio u kuci osim nas :D

Back