M Millionaire Aktivan član Banovan Poruka 1.251 14.10.2015. u 11:15 - Moj muž je... #26 Extra, mozes da menjas
Oranz Elita Poruka 24.257 14.10.2015. u 22:37 - Moj muž je... #27 ...svašta,ne bi me vuko za nos tolke godine,nema šanse msm sikter odma,neš hebat a ni jesti, ni čiste košulje a ni udobne papuče
...svašta,ne bi me vuko za nos tolke godine,nema šanse msm sikter odma,neš hebat a ni jesti, ni čiste košulje a ni udobne papuče
M Millionaire Aktivan član Banovan Poruka 1.251 14.10.2015. u 23:57 - Moj muž je... #28 Imao sam komsiju koji je bio gej a njegova zena je to znala, on je dovodio muskarce u svoju sobu a i ona u svoju sobu<3
Imao sam komsiju koji je bio gej a njegova zena je to znala, on je dovodio muskarce u svoju sobu a i ona u svoju sobu<3
G goca78 Početnik Banovan Poruka 11 15.10.2015. u 00:01 - Moj muž je... #29 Oranz: ...svašta,ne bi me vuko za nos tolke godine,nema šanse msm sikter odma,neš hebat a ni jesti, ni čiste košulje a ni udobne papuče Kliknite za proširenje... ono kontaš da pederri kuvaju i peglaju i nose vazelin u džepiću sakoa
Oranz: ...svašta,ne bi me vuko za nos tolke godine,nema šanse msm sikter odma,neš hebat a ni jesti, ni čiste košulje a ni udobne papuče Kliknite za proširenje... ono kontaš da pederri kuvaju i peglaju i nose vazelin u džepiću sakoa